Fenerbahçe'de o gidiyor, Tisserand geliyor

Gelecek sezon için transferleri bir bir açıklayan Fenerbahçe kadrosuna Kongolu stoper Marcel Tisserand'ı kattı. Bu transferle birlikte takımdan Zanka'nın ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de o gidiyor, Tisserand geliyor
Son Güncelleme: 11 Eylül 2020 Cuma 10:49
11 Eylül 2020 Cuma 09:36

Transferin en hızlı takımı Fenerbahçe bir bomba daha patlattı. Sarı-lacivertliler uzun süredir gündeminde yer alan Wolfsburg'un Kongolu stoperi Marcel Tisserand'ı bitirdi. Geçtiğimiz hafta Tisserand ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe yönetimi, Alman kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyordu. Dün akşam itibarıyla aradaki tüm pürüzler çözüldü.

27 yaşındaki futbolcunun kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Tisserand sağlık kontrolünde sorun çıkmazsa 4 yıllık imzayı atacak. 2018 yılında Ingolstadt'tan 7 milyon Euro karşılığında Wolfsburg'a transfer olan tecrübeli stoper geçen sezon 23 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Tisserand 6 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

Zanka yolcu!

Marcel Tisserand'ın transferi sonrası kadrodaki stoper sayısı 5'e çıktı. Yönetim kısa süre içinde Zanka ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar