için kaldı

Fenerbahçe'de Marega harekatı! Yeni bir teklif yapılacak

Bu sezon yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Fenerbahçe golcülerinden istediği verimi alamadı. Yönetim gelecek sezon için devre arası transfer döneminde de gündeme gelen Moussa Marega için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'de Marega harekatı! Yeni bir teklif yapılacak
Son Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 10:57
19 Şubat 2021 Cuma 10:51

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Porto'nun Juventus'u Estádio Do Dragão'da 2-1 mağlup ettiği maçın ikinci yarısının 19. saniyesinde attığı goller dikkatleri üzerinde toplayan Moussa Marega ismini sezon sonunda da sıkça duyacak gibiyiz.

Sezon öncesi ve devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelen 1991 doğumlu Malili futbolcu'nun Portekiz ekibinden ayrılması kuvvetle ihtimal. Öyle ki Porto, oyuncuyla şu ana dek bir görüşme yapmadı. Portekiz basını da oyuncunun kulüpteki son sezonu olduğuna vurgu yapıyor.

Fenerbahçe'nin piyasa değeri 20 milyon euro olan ve bu sezon 10 gole ulaşan Malili için oyuncuyla temasa geçip yeni bir teklif yapacağı iddia ediliyor.

Golcüler verimsiz, ilaç Thiam

Golcülerinden yeterli verimi alamayan Fenerbahçe'de Aston Villa'dan 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Mbwana Samatta'nın Papiss Cisse ile birlikte ligde 4 golü bulunuyor.

Bu oyunculardan yeterli verimin alınamamasıyla ligin ilerleyen bölümünde 'forvet' pozisyonunda görev alan Mame Thiam ise takıma bu ikiliden daha fazla katkı sağladı. Senegalli futbolcu 6 golünün yanı sıra 4 de asist yaptı.

Samatta belirsiz, Cisse yolcu

Fenerbahçe'de Samatta'nın sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Cisse'nin kontratı ise 1+1 yıllık. Sarı lacivertlilerin +1 opsiyonu kullanması beklenmiyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar