Erzurumspor'da koronavirüs test sonuçları açıklandı

BB Erzurumspor, dünkü testlerinde şüpheli olan 12 kişinin yeniden yapılan koronavirüs testlerinin negatif çıktığını açıkladı!

Erzurumspor'da koronavirüs test sonuçları açıklandı
Son Güncelleme: 14 Mayıs 2020 Perşembe 12:16
14 Mayıs 2020 Perşembe 11:31

TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor, kulüp içinden 11 kişinin corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı.

Erzurumspor'dan yapılan açıklama şöyleydi;

Erzurumspor’umuzda bugün yapılan 2. Covid-19 testi sonucu 4 futbolcumuz, 1 teknik heyet, 1 A takım personeli 5 kulüp çalışanının (11) test sonucu pozitif çıkmış, buna ilaveten durumu şüpheli olan 12 kişi testlerinin tekrarlanması için hastaneye sevkleri sağlanmıştır.

Tesisler karantinaya alındı

Erzurum Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir, BB Erzurumspor'da çok fazla sayıda pozitif vaka tespit edildiğini Erzurumspor Tesisleri'nin karantinaya alındığı 14 gün boyunca antrenmanların yapılmayacağını açıkladı.

12 test negatif

Bugün sabah saatlerinde kulüpten bir açıklama daha geldi ve yüreklere su serpildi. Mavi Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzde dün yapılan testlerde durumu şüpheli olan 12 kişinin yeniden yapılan testleri negatif çıkmıştır. Bugünden itibaren 14 gün karantina süreçleri olacak ve durumları takip edilecektir. Dünkü testleri pozitif çıkan 11 kişinin tedavilerine sevk edildikleri hastanede başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar