Emre Belözoğlu'ndan yabancı sınırı açıklaması

STAR Tv'de yayınlanan Hülya Avşar'ın programına konuk olan Başakşehir'in futbolcusu Emre Belezöğlu yabancı sınırına karşı olduğunu söyledi.

Emre Belözoğlu'ndan yabancı sınırı açıklaması - Sayfa 1

"Galatasaray'da oynarken hiçbir zaman Fenerbahçeli olarak oynamadım. Galatasaray'da oynarken büyük başarılar kazandık, Türk futbol tarihinin en başarılı takımıydık. Fenerbahçe'ye gittiğim için hiçbir zaman pişman olmadım ve yıllar geçtikçe de iyi ki Fenerbahçe'ye gitmişim dedim. Camia ve taraftar bunu bana hala hissettiriyor"

1 18
 
Emre Belözoğlu'ndan yabancı sınırı açıklaması - Sayfa 2

YABANCI SINIRI YORUMU

"Futbol, enternasyonel bir şey. Bu kadar yatırım yapılıyor ve taraftarlar kulüplerden başarı bekliyor. Ben yabancı sınırına karşıyım. Taraftarlar da öyleler. Herkes, iyi futbolcuları izlemek ister.

2 18
 
Emre Belözoğlu'ndan yabancı sınırı açıklaması - Sayfa 3

"TÜRK FUTBOLCULAR ARTIK ŞAPKAYI ÖNÜNE KOYMALI"

"Türk futbolcularının da artık şapkayı önüne koyma zamanı geldi. Aralarında bu mesleği profesyonel olarak görmeyenler var. Hayatınızın merkezine futbolu koyduğunuz zaman, sevsinler ya da sevmesinler, herkesten takdir görürsünüz

3 18
 
Emre Belözoğlu'ndan yabancı sınırı açıklaması - Sayfa 4

"SAHADA EN AZ KÜFÜR EDENLERDENİM"

"Çok hırslıyım ve bu sebeple de saha içerisinde birçok hata yapmışımdır. Bazen yakalansam da saha içerisinde en az küfür edenlerdenim. Hiç olmaması gerekir, dikkat etmeliyiz"

4 18