İspanyol basını yazdı! Diego Costa, Fenerbahçe'ye

İspanya'nın önde gelen basını El Mundo Deportivo; Atletico Madrid'in, Barça'dan ayrılmaya hazırlanan Luis Suarez ile görüştüğünü ancak transfer öncesinde Diego Costa'nın maliyetinden kurtulmak istediğini iddia etti. Haberde, Costa'nın ayrılığı için gözlerin Fenerbahçe'de olduğu bildirldi

İspanyol basını yazdı! Diego Costa, Fenerbahçe'ye
Son Güncelleme: 22 Eylül 2020 Salı 10:32
22 Eylül 2020 Salı 10:21

Geçen sezon aldığı başarısız sonuçların ardından radikal kararlar almaya başlayan Barcelona'da, Arjantinli süperstar Lionel Messi son anda takımda tutulmuştu. Katalan ekibinde yönetimin koltuğu sallanırken, Uruguaylı forvet Luis Suarez'in de ayrılık iddiaları epey güçlendi. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden El Mundo Deportivo'nun haberine göre, Suarez alacaklarına karşılık bonservisini isteyecek.

Barcelona ile görüşmeler sürüyor

Barça yönetimiyle görüşmelere devam eden 33 yaşındaki oyuncunun aynı zamanda Atletico Madrid'le de temas halinde olduğu öne sürüldü. Haberde, Madrid temsilcisinin Suarez transferini gerçekleştirmeden önce Diego Costa'nın maliyetinden kurtulmak istediği belirtildi. Henüz resmi bir görüşmede bulunulmasa da Costa'nın ayrılığı için gözlerin Fenerbahçe'de olduğu aktarıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar