CANLI İZLE - Kayserispor Fenerbahçe canlı izle - Kayserispor Fenerbahçe şifresiz canlı izle

Kayserispor Fenerbahçe canlı izle. Kayserispor Fenerbahçe maçıyla 27. hafta maçına çıkıyor. İşte Kayserispor Fenerbahçe maçı kaç kaç? Kayserispor Fenerbahçe şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Kayserispor Fenerbahçe canlı izle ve Kayserispor Fenerbahçe radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Kayserispor Fenerbahçe canlı izle - Kayserispor Fenerbahçe şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
2 Nisan 2018 Pazartesi 19:36

Kayserispor Fenerbahçe canlı izle. Süper Lig'in bitimine son 8 hafta kaldı. Bu 8 haftada 8'de 8 yaparak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe Kayserispor maçı ile çıkış yakalamak istiyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman futbolculara Kadıköy'dr oynanan maçta 3-1 öndeyken 3-3'lük skorla bittiğini hatırlattı ve yaptıkları hatalardan ders çıkarmaları gerektiği uyarısında bulundu. Galatasaray maçında da krtik 3 puan kaybeden Fenerbahçe'nin puan kaybetmeye tahamülü yok. Öte yandan Avrupa kupası hedefleri için mücadele eden Kayserispor 3 puan için sahaya çıkcak. Zorlu mücadele 2 Nisan Pazartesi günü 20.00'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak. karşılaşmayı Hakem Ümit Öztürk yönetecek. Kayserispor Fenerbahçe maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Kayserispor Fenerbahçe şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Kayserispor Fenerbahçe canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Kayserispor Fenerbahçe radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Kayserispor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Fenerbahçe şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Kayserispor Fenerbahçe canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Milli maçlar nedeniyle lige ara verilmeden önce Galatasaray'la sahasında 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik 2 puan kaybeden sarı-lacivertlilerin, son haftalara girilirken puan kaybına tahammülü yok. Bu maç öncesinde Kayserispor'un 41, Fenerbahçe'nin ise 48 puanı bulunuyor.

Kayserispor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 27. haftasının kapanış maçında Kayserispor sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu akşam saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak Kayserispor Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Vedat Karakuş, Lopes, Kana Bıyık, Kucher, Atila, Şamil, Güray, Deniz Türüç, Mendes, Umut, Kravets

Fenerbahçe: Volkan- Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Aatıf, Fernandao

Kayserispor Fenerbahçe canlı izle

CANLI İZLE - Kayserispor Fenerbahçe canlı izle - Kayserispor Fenerbahçe şifresiz canlı izleKayserispor Fenerbahçe maçını canlı izlemek için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız.

Kayserispor Fenerbahçe radyo dinle

CANLI İZLE - Kayserispor Fenerbahçe canlı izle - Kayserispor Fenerbahçe şifresiz canlı izleKayserispor Fenerbahçe maçını radyodan dinlemek için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız.

Fenerbahçe Kayserispor maçı hakemi

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda bu akşam saat 20.00'de başlayacak haftanın kapanış maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ve Asım Yusuf Öz yapacak.

Aykut Kocaman'ın Kayserispor taktiği

Dün gerçekleştirilen son taktik toplantıda oyuncularına, "Sizler de bu maçı unutmayın" diyen Aykut Hoca sözlerini şu şekilde devam ettirdi: "O gün hep birlikte çok hata yaptık. Ama hatalardan derslerimizi çıkardık. Kalan 8 haftada galibiyet serisi yapmak zorundayız. Yeteri kadar puan kaybettik zaten. Topun kontrolünü alalım ve Başakşehir maçında yaptığınız baskıyı ilk yarım saatte uygulayalım. Kayseri'yi hataya zorladığımızda araya atacağımız toplarla sonuca gideriz."

11'de Aatif Ekici kulübede

Milli aradan önce oynanan son derbide Aatif kulübeye geçmiş, Mehmet Ekici 11’de oynamıştı. Aykut Kocaman, son antrenmanlarda tercihini Aatif’tan yana kullandı. Tecrübeli futbolcu, bu akşamki maç öncesinde formaya yakın görünüyor. Ancak Kocaman, Ekici’den vazgeçmiş değil. Aatif, driplingde iyi olsa da milli futbolcu da paslı oyundan ön plana çıkıyor. Forvette ise Fernandao’nun oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fener'de Janssen dışında eksik yok

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Vincent Janssen dışında eksik bulunmuyor.

Sarı-lacivertlilerde 2 oyuncu kart sınırında

Öte yandan Fenerbahçe'de İspanyol santrfor Roberto Soldado, Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe, Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşısarı kart ceza sınırında bulunuyor. Roberto Soldado, Aatıf Chahechoue, Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı, Kayseri deplasmanında sarı kart görmesi durumunda 28. haftada oynanacak Osmanlıspor maçında cezalı duruma düşecek ve forma giyemeyecek.

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak haftanın kapanış maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Kayserispor Fenerbahçe 44. randevuda

Fenerbahçe ile Kayserispor, lig tarihinde 44. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 43 maçta Fenerbahçe 27, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerin 96 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka 3-3 bitti.

Fenerbahçe bu sezon Kayserispor karşısında şanssız

Fenerbahçe, Kayserispor ile Süper Lig'de yaptığı son 3 maçı kazanamadı.

Taraflar arasında geçen sezon İstanbul'daki karşılaşma 3-3 bitti, Kayseri'de kazanan taraf 4-1'lik skorla ev sahibi ekip oldu. Bu sezonun ilk yarısında Kadıköy'deki müsabaka da 3-3 tamamlandı.

Öte yandan iki takım arasında ligdeki son 3 müsabakada taraftarlar toplam 17 gol izledi.

Kayseri'de 22. randevu

Fenerbahçe ile Kayserispor, Kayseri'de 22. kez karşılaşacak.

Kayseri'deki 21 lig maçında Fenerbahçe 10 galibiyet aldı, 7 maç berabere sonuçlandı, ev sahibi ekip sadece 4 kez taraftarlarına Fenerbahçe galibiyeti sevinci yaşattı.

Kayseri'de Fenerbahçe 32, Kayserispor ise 19 gol attı.

Geçen sezon Kayseri'deki müsabakayı Kayserispor 4-1 kazandı.

Fenerbahçe'den tarihi galibiyetler

Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisini Kayserispor karşısında elde etti.

Sarı-lacivertli takım, 1994-1995 sezonunda, 20 Kasım 1994 tarihinde, cezası nedeniyle İzmir'de yaptığı maçta 8-1, 2004-2005'te, 20 Şubat 2005 tarihinde İstanbul'da yapılan maçta da 7-0 galip gelerek, 60. sezonunu yaşayan lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisine imza koydu.

Kayserispor'da eksiklikler

Fenerbahçe karşısında zorlu bir maça çıkacak olan Kayserispor'a bir şok daha. Cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadro sıkıntısı yaşanan sarı kırmızılı ekipte birde Stéphane Badji'den kötü haber geldi.

Lopez, Kaleci lung ve Sapunaru gibi eksik oyuncularla Fenerbahçe karşısına çıkacak olan Kayserispor'da Badji'in de sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Badji'nin omuzundaki sakatlığın ciddi olduğu ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar