CANLI İZLE - Bursaspor Kasımpaşa canlı izle - Bursaspor Kasımpaşa şifresiz canlı izle

Bursaspor Kasımpaşa canlı izle. Bursaspor Kasımpaşa maçıyla 28. hafta maçına çıkıyor. İşte Bursaspor Kasımpaşa maçı kaç kaç? Bursaspor Kasımpaşa şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Bursaspor Kasımpaşa canlı izle ve Bursaspor Kasımpaşa radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Bursaspor Kasımpaşa canlı izle - Bursaspor Kasımpaşa şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
8 Nisan 2018 Pazar 16:00

Bursaspor Kasımpaşa canlı izle. Antalyaspor karşısında 3 kaybeden Bursaspor evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Bursaspor kendi evinde oynadıkları Kasımpaşa maçlarında öne geçtikler karşılaşmalarda hep üstünlük sağlamış. Göztepe karşısında aldıkları 3 puan ile moral toplayan Kasımpaşa Bursaspor karşısında 3 puan alarak seri yapmak istiyor. Puan tabolsunda yükselmeyi hedefleyen her iki takım için de zorlu geçecek olan mücadele Saat 16.00’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Hakem Mete Kalkavan yönetecek. Bursaspor Kasımpaşa maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Bursaspor Kasımpaşa şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Bursaspor Kasımpaşa canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Bursaspor Kasımpaşa radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Bursaspor Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bursaspor Kasımpaşa şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Bursaspor Kasımpaşa canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

BURSASPOR - KASIMPAŞA

STAT: Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu
SAAT: 16:00
YAYIN: BeIN Sports 1
HAKEM: Mete Kalkavan

BURSASPOR: Harun, Aziz Behich, Titi, Ekong, Barış, Agu, Shehu, Delarge, Kembo, Sow, Stancu
YEDEKLER: Muhammed, Emre, Ertuğrul, Furkan, Onur, Yusuf Erdoğan, Grozav, Sinan, Kubilay
TEKNİK DİREKTÖR: Paul Le Guen

KASIMPAŞA: Eray, Popov, Veysel, Omeruo, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Eduok, Mensah, Trezeguet, Diagne
YEDEKLER: Kadem Burak, Murat can, Ben Youssef, Onur, Burak Turan, Hasan bilal, Ahmed İldiz, İlhan Depe, Etoundi, Murillo
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

Bursaspor Kasımpaşa canlı izle

Bursaspor Kasımpaşa radyo dinle

İlk maçta hakem skandalı

İlk yarıda İstanbul’da oynanan müsabakada Lacivert-Beyazlılar, Bursaspor önünde Eduok ve Mensah’ın golleriyle 2-0’ı yakalamış, 57’de Trezeguet’ye direkt kırmızı kartını çıkartan Suat Arslanboğa’nın, 75. dakikada Titi’yi ikinci sarı- dan atmaması büyük yankı yaratmıştı. Bursa, son 33 dakikayı 10 kişi tamamlayan rakibi önünde 89 ve 90+2’deki gollerle 2-2 beraberliği kurtarmıştı.

Bursaspor ve Kasımpaşaspor'da son durum

Kasımpaşa, ligin 27. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-0 mağlup etmişti. Bursaspor da geçtiğimiz hafta Antalyaspor'a 2-0 yenildi. Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, haftaya 34 puanla 10. basamakta girdi. Paul Le Guen'in çalıştırdığı Bursaspor ise 33 puanla 13. sırada bulunuyor.

Bursaspor'da Batalla ve Sow yok

Yeşil-beyazlılarda bu maçta en büyük eksikliği ile kaptan Pablo Martin Batalla oluyor. Fransız çalıştırıcı, "Pablo Martin Batalla'nın yokluğu büyük bir eksiklik tabii ki. Pablo, dev bir oyuncu bizim için. Hem saha içerisinde hem de saha dışında çok büyük anlamlar ifade ediyor. Dolayısıyla eksikliği de dev bir eksiklik oluyor. Takımı yakından takip edecek ve takımın yakınında olacaktır eminim. Hem haftasonunda takımdan uzaklaşmayacaktır hem de takımın yanında olacaktır ama dev bir eksiklik" diye konuştu. Arjantinli oyuncu, kart cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Bursaspor'da Jires Kembo da sarı kart sınırında bulunuyor.

Moussa Sow'un Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağına dair de Le Guen, "Moussa Sow'un oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki bir teknik direktör olarak benim görevim Bursaspor adına en iyi 11'i sahaya çıkarabilmek. Tabii ki bir oyuncunun geçmişi ve kariyeri, onunla alakalı seçimler yapılırken göz önünde bulundurulması gereken kriterdir. Ama Moussa'nın fiziksel ve genel durumu şu anda bizim için kriter değerlendirmesinde ilk 11'e girecek durumda değil" şeklinde konuştu.

"Bursaspor'un performansı herkesten daha önemli"

Eleştirilere açık olduğunun altını çizen Le Guen, "Ben geldiğim ilk günden itibaren teknik direktör olarak, işimin gereği olarak Bursaspor'un çıkarlarını gözetmekle yükümlüyüm ve elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum. Tabii ki Moussa Sow'un geleceği, neler yapacağı önemli ama benim için öncelik bu değil. Bazen işimin gerekliliklerini anlatmaya çalışıyorum. Belki de anlamak insanlar için zor olabiliyor bende her zaman eleştiriye açığım ama şu kadarını söylemeliyim ki genellemem gerekirse benim için Bursaspor'un çıkarları, Bursaspor'un sahada ortaya koyacağı performans herkesten ve isimlerden daha önemli" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz ligdeki konumumuzu korumak"

Takımın son durumunu değerlendiren Le Guen, "Daha iyi bir sıralamada olabilirdik şu anda, daha iyi bir sıralamada olmamızı bekleyebilirdim. O anlamda hayal kırıklığı olabilir. Sezon başlarken tabii ki sezon içerisinde neler olup biteceğini kestiremiyorsunuz, bazı şeyleri öngöremiyorsunuz ama henüz sezon bitmedi. Hala devam ediyor. Tabii ki şu andaki önceliğimiz ligdeki konumumuzu korumak üzerine. Ligdeki konumumuzu garantiledikten sonra daha iddialı hale gelebilir, daha iddialı sözler edebilir, daha yukarıyı hedefleyebiliriz. Ama şu anda söylediğim gibi, öncelikli hedefimiz ligdeki konumumuzu korumak" diye konuştu.

Le Guen'den taraftara çağrı

Son olarak taraftara seslenen Le Guen, "Taraftarı anlıyorum. Tabii ki beklenti büyüktü sezon başında ve sezon boyunca problemler yaşadık. Ama bu oyuncular, bu kadro gerçekten profesyonel ekipten kurulu ve ellerinden gelenin en iyisini yapan kişiler. Taraftarımızın bunu bilmesini ve farkında olmasını istiyorum. Herkes elinden geleni yapacak, tabii ki şu anda herkes için en doğru olacak şeyin takıma destek vermek olduğunu düşünüyorum. Mutlaka eleştiriler olacaktır, ben o eleştirileri göğüslemeye ve kabullenmeye hazırım. Ama takıma mutlak destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunun her şeyi daha kolay hale getirebileceğini düşünüyorum. Biraz önce söylediğim gibi taraftarlarımızı anlıyorum, tabii ki bir hayal kırıklığı yaşıyorlar ve onlar için belki de bu hayal kırıklığı ile takıma destek vermek çok zor oluyor. Ama onların vereceği desteğin takım için ne kadar önemli olduğunu anlamalılar ve takıma destek vermeliler" sözleriyle basın toplantısını noktaladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar