Burak Yılmaz Türkiye'ye dönüyor: Yeni takımı belli oldu

Fransız temsilcisi Lille'dan ayrılacağını açıklayan Burak Yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. 36 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye dönerek gelecek sezon Beşiktaş formasını terleteceği öne sürüldü. Milli forvet daha önce iki farklı dönemde siyah-beyazlı formayı terleterek attığı gollerle takımına büyük fayda sağlamıştı.

Burak Yılmaz Türkiye'ye dönüyor: Yeni takımı belli oldu
Son Güncelleme: 23 Mayıs 2022 Pazartesi 17:02
23 Mayıs 2022 Pazartesi 17:00

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin uzağında kalarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, gelecek sezon daha güçlü bir kadro ile mücadele edebilmek için çalışmalara şimdiden başladı.

Bu doğrultuda siyah-beyazlıların Fransız takımı Lille'den ayrılacağını açıklayan 36 yaşındaki Milli forvet Burak Yılmaz ile anlaştığı öne sürüldü.

Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; Asbaşkan Emre Kocadağ'ın Burak Yılmaz ile görüşerek her konuda anlaşmaya vardı.Burak Yılmaz, Kocadağ'a "Ben Beşiktaş kongre üyesiyim artık futbolumun sonuna geldim. İsterseniz seve seve gelirim para konuşmam" diyerek teklifi kabul etti. Transferde son kararı ise teknik direktör Valerian İsmael'in verecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar