Ali Koç’tan futbolculara tepki

Camiaya Sesleniş programında konuşan Ali Koç, futbolculara tepki gösterdi. Koç, “Sezon başında en kötü senaryoyu çizin deseler kimse bu senaryoyu çizmezdi. Bu formanın içine seni beni koy daha fazla gol atar, daha fazla puan alır" dedi.

Ali Koç’tan futbolculara tepki
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 08:51

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe TV’de Camiaya Sesleniş programında konuştu.

Takımın, Süper Lig'de küme düşme hattında bulunmasına değinen Ali Koç, "Özetle başarısız olduk diyebiliriz futbol için. Demek durumundayız. Ama röntgenini çekmekte fayda var. Biz buraya sürdürülebilir başarıya öncülük yapmak için geldik. Sezon başında en kötü senaryoyu çizin deseler kimse bu senaryoyu çizmezdi. Bu formanın içine seni beni koy daha fazla gol atar, daha fazla puan alır" dedi.

Transfer müjdesi

Ali Koç, taraftarın yönetimden bomba transferler beklediğini vurguladı. Hiçbir transferi bitmeden duyuramayacaklarını ifade eden Koç, şunları kaydetti:

“Taraftarımız transferde bomba bekliyor ancak ipuçları vereceğiz bu akşam. Hiçbir transfer bitmeden söyleyemeyiz. En iyi iş de bitmiş iştir. Transfer ettiğimiz oyunculardan beklediğimiz verimi alamadığımızı ama bu imkanlarla bu şartlarla nasıl aldınız diye alkışlandığımızı unutmayalım. Ama ne hikmetse yaptığımız yatırımların meyvesini alamadık ve bugünkü tabloyla karşı karşıya kaldık. Kısa vadeli ihtiyaçları karşılamak için, yüksek faizli borçları makul seviyeye indirmek için yarattığımız yeni kaynaktan 115 milyon euroluk kaynaktan bir kuruşunu transfere harcamadık. İstemez miydik 40-50-60 milyon Euro transfere harcayalım. Ama bu anlayışla zaten bugünlere geldik. FFP'den dolayı istesek de ayıramazdık. O günün imkanları çerçevesinde bazı transferler yaptık. Zaten FFP'yi yok sayıp, mali durumu göz ardı edip, taze paramız var deyip transfere harcamak Fenerbahçe'ye ihanet olurdu. Transfer politikası çerçevesinde bir kuruş yaratılan kaynaktan para harcamadan sattığımız 3 oyuncudan gelen gelirle transferlerimizi yaptık."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar