11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor! Bir kişi hariç hepsi belirsiz

Lige iyi başlayan fakat sonrasında düşüş yaşayan Galatasaray gelecek sezonda da takım maliyetini düşürmeye devam etmek istiyor. Uruguaylı kaleciye yeni kontrat önerecek olan yönetim, diğer isimler için bekleyecek.

11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor! Bir kişi hariç hepsi belirsiz
Son Güncelleme: 14 Ekim 2020 Çarşamba 09:28
14 Ekim 2020 Çarşamba 09:19

Galatasaray'da sezon sonunda 11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Kadroda düşünülmeyen Belhanda, Babel, Linnes, Şener Özbayraklı ve Emre Taşdemir'e teklif gelmesi halinde devre arasında yollar ayrılacak.

Etebo, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Donk'un sezon içinde sergileyeceği performans Galatasaray'daki geleceklerini belirleyecek. Kiralık sözleşmesinde opsiyon bulunmayan Saracchi ile devam etmek isteyen sarı-kırmızılar, Leipzig'le tekrar anlaşma zemini arayacak.

17 milyon tasarruf

Sözleşmesi mayıs ayında bitecek kaleci Fernando Muslera ise kesinlikle Galatasaray'da kalacak. Ocak ayında takıma dönmesi planlanan Muslera'nın 3.575 milyon Euro olan garanti ücreti 2.5 milyon Euro seviyesine çekilecek ve takım kaptanlığı yapan Uruguaylı 1 numaranın sözleşmesi en az 2 yıl uzatılacak. A Takım'ın maaş bütçesini 40 milyon Euro'ya indiren sarı-kırmızılı kulüp sezon sonunda sözleşmesi biten oyunculardan tam 17 milyon Euro tasarruf sağlayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar