Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt'ta!

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın transferi için Eintracht Frankfurt ile her konuda anlaşma sağladı. Transferin mali detayları da netleşti

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt'ta!
Son Güncelleme: 11 Haziran 2022 Cumartesi 16:53
11 Haziran 2022 Cumartesi 16:43

Beşiktaş alt yapısından yetişen özellikle son iki sezonda gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve Milli Takım’a kadar yükselen Rıdvan Yılmaz Avrupa’da birçok kulübün radarındaydı.

Masaya önce 3 milyon Euro’luk teklifle gelen Frankfurt Kulübü, Beşiktaş’ın 10 milyon Euro’da ısrar etmesi üzerine teklifini 1 milyonu performans bonusu olmak üzere 6.5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay olarak güncelledi.

Taraflar bu teklif üzerine anlaştı. Rıdvan Yılmaz, E.Frankfurt ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Rıdvan Yılmaz'ın Alman kulübünde yıllık 800 bin Euro net maaş kazanacağı belirtildi.

TORİNO DA İSTEMİŞTİ

Frankurt dışında Torino da 21 yaşındaki oyuncu için temasa geçti ancak siyah beyazlı yönetim İtalyan ekibinin 5 Milyon Euro'luk teklifini yeterli bulmadı.

Beşiktaş altyapısında yetişen ve 17 yaşında A Takım kadrosunda katılan Rıdvan Yılmaz, 4 sezonda forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 21 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı'nda görev aldı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Rıdvan Yılmaz yeni takımıyla anlaştı! İşte alacağı ücret Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar