Beşiktaş, Şenol Güneş'i duyurdu!

Valerien Ismael'le yollarını ayıran siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'le 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşma sağladı! Güneş'i video ile duyuran Beşiktaş, "Yeni zaferler için yine, yeni, yeniden evine hoş geldin Şenol Güneş" ifadelerine yer verdi

Beşiktaş, Şenol Güneş'i duyurdu!
Son Güncelleme: 28 Ekim 2022 Cuma 11:44
28 Ekim 2022 Cuma 11:40

Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi... Hatayspor mağlubiyeti sonrasında Valerien Ismael'le yollarını ayıran siyah-beyazlılar eski teknik direktörü Şenol Güneş'le anlaşma sağladı. Beşiktaş, Şenol Güneş'i sosyal medyada bir video ile açıkladı. Siyah-beyazlıların paylaşımında "Yeni zaferler için, yine, yeni, yeniden evine hoş geldin Şenol Güneş" ifadelerine yer verildi.

"BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

Düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirirken Şenol Güneş ise şunları söyledi:

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana bu şansı veren tüm Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyorum. Son dönemde gördüğüm aşırı ilgi ve sevgiden dolayı taraftarlara teşekkür ediyorum. Demek ki önceki birlikteliğimizde ortaya iyi şeyler koymuşuz."

VALERIEN ISMAEL'E TEŞEKKÜR ETTİ

"Büyük bir camianın içindeyiz. Böyle bir durumun yaşanmasının sorumlusu ben değilim. Futbol dünyasında böyle değişiklikler olabiliyor. Hayat da devam ediyor. Valerien Ismael başta olmak üzere takım için çalışan herkese teşekkür ediyorum"

"AYRIK OTLAR VAR, TEMİZLEMEMİZ LAZIM"

"Dün itibarıyla ilk konuşmayı yaptık. Bunları anlatmak zorundayım çünkü hakkımızda çok yazılıp çiziliyor. Türk futbol kamuoyuna açık ve net bilgiyi vermeliyiz. Ayrık otlar var. Bu ayrık otları temizlemek lazım. Yoksa bu dalgada boğulup gideriz"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar