Beşiktaş Manisaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Manisaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Manisaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Manisaspor - Beşiktaş maçı yarın saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Manisaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Manisaspor maçı hangi kanalda?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
11 Aralık 2017 Pazartesi 17:16

Beşiktaş Manisaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda Grandmedical Manisaspor 9-0'lık mağlubiyetin rövanşı için Beşiktaş'ı evinde ağırlıyor. Peki Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında karşılaşacak olan Manisaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Beşitaş Manisaspor Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasına dair tüm detaylar...

Manisaspor yarın akşam Beşiktaş'ı ağırlayacak! Peki Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında karşılaşacak olan Manisaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur ilk maçında Beşiktaş sahasında Manisaspor'u 9-0'lık skorla mağlup etimişti. Gözler şimdi Manisa'daki rövanş maçında. Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yenerek, tarihinin en farklı galibiyetlerinden birine imza atmıştı. O nedenle maç futbolseverler tarafından merakla bekleniyor! Peki Manisaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Manisaspor - Beşiktaş maçı ne zaman?

Grandmedical Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında 12 Aralık Salı günü saat 21.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Manisaspor - Beşiktaş maçının biletleri satışta

Karşılaşmanın biletleri, 11 Aralık Pazartesi günü sabah saat 10.00’dan itibaren Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişeleri ve passolig web adresi üzerinden satışa çıkacak. Beşiktaş karşılaşmasında Tarzan Tribününün açılmayacağı bildirilirken, 2017-2018 sezonu kombine biletlerinin de maçta geçerli olacağı ve karşılaşma için kağıt bilet satışı da yapılacağı açıklandı.

G. Manisaspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları şu şekilde açıklandı:

“1965 (Kapalı Alt) Tribün: 10 TL, Tarık Almış VIP Tribün: 17 TL, Misafir Tribün: 13 TL”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar