Başakşehir’den bir transfer daha

Arda Turan’dan sonra Medipol Başakşehir, bir futbolcuyu daha transfer etti.

Başakşehir’den bir transfer daha
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
18 Ocak 2018 Perşembe 15:51

Süper Lig'de birinci olan Medipol Başakşehir, takımına bir futbolcu daha kattı. BeIN SPORTS'ta yer alan habere göre Başakşehir, Udinese'den Boşnak forvet Riad Bajic'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Bajic, geçen sezon Atiker Konyaspor formasını giymiş ve 48 maçta 20 gol 6 asistle oynamıştı. 23 yaşındaki golcü bu yaz Serie A ekiplerinden Udinese'ye 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Bajic, İtalya ekibiyle 7 maça çıkarken sahada sadece 186 dakika forma giyebildi. Boşnak yıldız bu mücadelelerde gol ya da asist üretemedi.

 Arda Turan imza töreni sırasın şu açıklamaları yapmıştı:

“Öncelikle herkese hoş geldiniz diyorum. Başakşehir ailesine toplu bir teşekkürle başlamak istiyorum. Bu transfer emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü hayalime ve istediğim şampiyonluk arzusuna ışık tuttukları için ve bana imkan sağladıkları için çok mutluyum. Benim için çok anlamlı ve özel bir imza. Hatta Atletico Madrid'e giderken ki günlerimi hatırlatıyor. Hem lig hem de Avrupa'da başarılı günler yaşarız. Çok mutluyum. İnanarak ve isteyerek geldim. Planladığımız hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum.

Göksel Başkan'ın anlattıklarına ve organizasyonlarına çok inanarak geldim. Abdullah Avcı hocamızla abi kardeş gibi her şeyi konuşurduk. Şimdi profesyonel bir oyuncu olarak bu işin içinde olacağım. Hayatımda en çok yapmak istediğim şey olan futbola geri döneceğim. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Az önce 'Hemen imza törenini yapalım, antrenmana çıkayım' dedim. Fizik olarak hazır değilim. Antrenmanlarımı düzenli olarak yapıyorum ama maç oynamaya ihtiyacım var. Hocamla beraber bunu konuştum. Başkanım bana 'ne zaman kendini hazır hissedersen futbol oyna' dedi. Beni ne zaman hazır hissederlerse o zaman sahada olacağım. Beni en çok rahatlatan şey bu sözler oldu. Hem maddi hem de manevi olarak şampiyonluk yarışı çok önemli. Gün gün ve maç maç ilerleyeceğiz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Her maç bir final olacak. İnanıyoruz ki şampiyon olacağız. İnşallah da kazanacağız. Avrupa'ya Başakşehir ile başarılar kazanarak dönmek istiyorum. Böyle bir hayalim var. Hayallerimin hepsini söylemeyeceğim. Umarım hayalleri hep birlikte yaşayarak mutlu oluruz. Benim de kimseyle bir sorunum yok. Herkese başarılar dilemek istiyorum. Galatasaraylı taraftarların duygusallığını anlıyorum. Bu transfer için çok emek veren insanlar var. Bu güzel güne haksızlık etmek istemiyorum. Hizmet ettiğim bir kulüptür. O yüzden kimseye saygısızlık etmek istemiyorum. İnşallah bu güzelliklere müsaade edersiniz.''

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar