Ali Koç, Mourinho'nun maliyetini açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho'nun transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Koç, Mourinho ve ekibine toplam 12 milyon euroluk bir ücret ödendiğini açıkladı.

Ali Koç, Mourinho'nun maliyetini açıkladı
Son Güncelleme: 5 Haziran 2024 Çarşamba 12:58
5 Haziran 2024 Çarşamba 12:55

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın Yeni Bir Sabah programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Jose Mourinho transferinin maliyetini açıklayan Koç, Mourinho ve ekibine toplam 12 milyon euroluk bir ücret ödediklerini söyledi.

Koç, "Mourinho’yu ikna etmemizde zamanlama çok önemliydi. Bir hocaya ihtiyacımız olursa ne gibi opsiyonlar var diye çalışmalarımızı sürdürdük. Bunlardan biri de Jose Mourinho’ydu. Mario Branco, Jose Mourinho’ya önce Fenerbahçe’yi anlattı." ifadelerini kullandı.

"İLK BİZ GÖRÜŞTÜK"

Mourinho ile sezon devam ederken görüştüklerini açıklayan Koç, "Mourinho ile herkesten önce görüştük ama teklif vermedik; hem şampiyonluğa koşuyoruz hem bir hocamız var. Değişiklik yapacağımızdan tam emin değiliz, son maçta şampiyon olabilirdik" diye konuştu.

MOURİNHO'NUN MALİYETİ 12 MİLYON EURO

Mourinho'nun maliyetini açıklayan Koç, "Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'da dediği şeyin aynısını İrfan Can Kahveci transferinde de dedi. Sayın Aziz Yıldırım '15 milyon euro verdim' diyor, biz Jose Mourinho ve bütün ekibiyle yıllık 12 milyon euroya anlaştık." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar