İmamoğlu'ndan kendisini hedef alan Akşener'e yanıt: Tutarlı, tutarsız, yalan, yanlış yorumlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini hedef alan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" sözlerine yanıt verdi. Sadece yaptığı projelere dönük tarif olursa cevabını vereceğini vurgulayan İmamoğlu, tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yapılan yorumları muhatap almayacağını belirtti.

İmamoğlu'ndan kendisini hedef alan Akşener'e yanıt: Tutarlı, tutarsız, yalan, yanlış yorumlar
Son Güncelleme: 19 Şubat 2024 Pazartesi 14:01
19 Şubat 2024 Pazartesi 14:00

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç'i ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu'na, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" sözleri soruldu.

'MUHATAP ALMAYACAĞIM'

Ekrem İmamoğlu, "Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan birtakım siyasi konuşmalarda tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır" dedi.

Yapılan yorumları muhatap almayacağını belirten İmamoğlu, şunları söyledi:

"İstanbul'a dair bir proje, İstanbul'da yaptığımız işe dönük tarif olur ise bu kapsamda cevabını veririm. Bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. Bu A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar