Başkan Şeyma Döğücü: Sancaktepe Spor bir alışkanlığa dönüşecek, madalyalı sporcular yetişecek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun açılışını gerçekleştiren Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, “Sancaktepe‘de sporu bir yaşam tarzı haline getirmek için biz elimizden geleni yapıyoruz.” ifadesini kullandı.

Başkan Şeyma Döğücü: Sancaktepe Spor bir alışkanlığa dönüşecek, madalyalı sporcular yetişecek
Son Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 17:32
19 Mart 2024 Salı 17:25

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle konuşmasına şehitleri anarak başlayan Şeyma Döğücü, “Tarihi bir günde bir aradayız. Bugünün anlam ve önemine binaen tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle yad ediyorum. Biliyorsunuz Aydos Millet Bahçemizi Sancaktepe’mize kazandırdık. Şimdi de Sarıgazi bölgemizin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan yüzme havuzumuzu ve fitness salonumuzu da hizmete açıyoruz.” dedi.

Sporu yaşam tarzı haline getirmek için çok çalıştıklarını söyleyen Şeyma Döğücü, “Sancaktepe‘de spor bir alışkanlık olsun istiyoruz. Hanımefendiler de olsun gençler de olsun onlar spor yapsınlar sağlıklı bedenleri olsun, sağlıklı nesiller yetiştirelim hem de şehrimizin dinamizmi artsın istiyoruz. Elhamdülillah madalyalı sporcularımız da var, müsabakalarda, olimpiyatlarda bizleri temsil ediyor, göğsümü kabartıyorlar.” diye konuştu.

18 tesiste 33 branşta toplam 123 bin üyeye hizmet verdiklerini belirten Döğücü, önümüzdeki 5 yıllık süreçte spor yatırımlarının artmasıyla sayının daha da yükseleceğini sözlerine ekledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar