Kurum: Bundan önce afetlere nasıl koşturduysak yine koşturacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla, Kartal ve Ataşehir’de şehir turu yaptı. Kartal’da vatandaşlara hitap eden Kurum, 31 Mart’ta İstanbul’a ‘Gerçek Belediyeciliğin’ geleceğini vurguladı.

Kurum: Bundan önce afetlere nasıl koşturduysak yine koşturacağız
Son Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba 22:34
27 Mart 2024 Çarşamba 22:13

Kurum konuşmasında, “31 Mart’ta Kartal’da sağlam adamları destekleyecek miyiz? Biz sizleri çok seviyoruz, sizler için bundan önce nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı anlayışla çalışacağız. İstanbul’umuz için, vatandaşımız için, Kartal’ımız için çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta İstanbul’a, Kartal’a ‘Gerçek Belediyecilik’ gelecek. ‘Hizmet Belediyeciliği’ gelecek. Biz eser adamlarıyız, biz hizmet adamlarıyız. Bizler eserimizi yapmak için zor günde gece gündüz çalışırız, gece gündüz koştururuz. Bundan önce nasıl afetlerde koşturduysak aynı şekilde koşturacağız.”dedi.

Murat Kurum Ataşehir’deki konuşmasında ise, “Ataşehir Naim Başkanım ile birlikte hizmetlere kavuşacak. Biz sizleri çok seviyoruz, Allah için seviyoruz. Bundan önce nasıl çalıştıysak, nasıl koşturduysak yine çalışacağız yine koşturacağız. Söz verip tutanları maalesef göremiyor İstanbul. Sözlerini hatırlamıyorlar. Biz sözümüzü bundan önce tuttuğumuz gibi yine tutacağız. Milletimizin elini tutacağız, milletimizin gönlüne gireceğiz, hep birlikte ‘Yeniden İstanbul’ diyeceğiz. 31 Mart’ta Ataşehir’in makus talihini değiştireceğiz. Hak ettiği hizmetleri sizlerle birlikte getireceğiz. Hep birlikte İstanbul’un yeniden dirilişini, yeniden yükselişini başlatacağız. Sizlerle birlikte kazanacağız, sizlerle birlikte çalışacağız.” şeklinde konuştu.

İstanbul’u emanet şehir olarak tanımlayan Kurum, "Bu şehir bize Sultan Fatih’in, Gazi Mustafa Kemal’in, rahmetli Erbakan Hocamızın, Alpaslan Türkeş’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ve 22 yıldır bu ülke için gecesini gündüzüne katan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emaneti. Biz bu emanete gözümüz gibi sahip çıkacağız. 31 Mart akşamı İstanbul’un başkanı, İstanbul’un kardeşi, Ataşehir’in evladı olmaya geliyoruz. İstanbul’un kaynaklarını çarçur etmeyeceğiz, israf etmeyeceğiz. İstanbul’un kaynağını İstanbul’a harcayacağız, Ataşehir’e harcayacağız. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nın önsözünü İstanbul’dan yazacağız.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar