Ergün Turan'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na: Halkımız bu ilgisizliğin yanıtını sandıkta verecek

31 Mart seçimlerinde yeniden aday olan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, katıldığı televizyon programında otopark olmaya müsait arazilerin bulunduğunu ve İBB yönetiminin buna engel olduğunu bu durumu halka şikayet ettiğini ve halkın sandıkta gereken yanıtı vereceğini söyledi.

Ergün Turan'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na: Halkımız bu ilgisizliğin yanıtını sandıkta verecek
Son Güncelleme: 8 Şubat 2024 Perşembe 18:48
8 Şubat 2024 Perşembe 17:34

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yerel seçimlerde yeniden aday oldu. Katıldığı televizyon porgramında yerel seçim çalışmaları hakkında konuşan Turan otopark olmaya müsait arazilerin olduğunu ve İBB yönetiminin buna engel olduğunu açıkladı.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan bu arazileri istediğini ya da kendilerinin otopark yapması gerektiğini yapmamalı halinde şikayet edeceğini söyledi. Bu duruma halkın sandıkta yanıt vereceğini belirten Turan şu ifadeleri kullandı:

Fatih’in en mühim meselelerinden olan otopark sorununa çözüm getirmek için 22 otopark yaptık. Ancak yeterli değil. Aslında bu sorunu tamamen çözebilirdik. Çok istememize, çabalamamıza rağmen olmadı. İBB, otopark alanı olmaya müsait üç araziyi değerlendirmemize engel oldu. 

-Millet Caddesi’ndeki İETT arazisi

-Vatan Caddesi’ndeki lunapark arazisi

-Aksaray’daki yıkılan İSKİ binası

Sayın Başkan İmamoğlu’na: “Ya bize verin, ya siz yapın. Eğer burayı Fatih’imize kazandıramazsak sizi halkımıza şikayet ederim.” demiştim. O gün şimdi geldi. İBB, Fatih ve İstanbul halkının malı olan bu arazilere tek çivi çakmadı. İnanıyorum ki halkımız bu ilgisizliğin yanıtını sandıkta verecek ve otopark sorununu bu defa kesinkes çözeceğiz"

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar