Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimizin toprakları üzerinden operasyon yapılmasına müsaade etmedik

Yozgat'ta seçim mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devletimizin toprakları üzerinden operasyon yapılmasına müsaade etmedik. Nerede bir işgal, hukuksuzluk varsa elimizle, dilimizle ve kalbimizle müdahale ettik." açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimizin toprakları üzerinden operasyon yapılmasına müsaade etmedik
Son Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 17:13
26 Mart 2024 Salı 17:05

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Aslında geçen sene Yozgat'a geçen sene 26 Nisan'da gelmeye niyetlenmiştik ama son anda mümkün olmadı. Bizi temsilen Yozgat'a Fuat Oktay kardeşimi göndermiştik. Nasıl hızlı trenden memnun musunuz?

Cumhurbaşkanı kardeşiniz sizin hizmetinizde. Biz zaten size hizmetkar olmaya geldik. 31 Mart'ta cumhurbaşkanınız seçilecek olan yerel yönetimdeki kardeşlerimle Yozgat'a hizmetimiz şüphesiz çok daha güçlü olacak.

Meydana gelirken sordum; Şu anda meydanda katılım ne kadar diye... Emniyet'ten rakamı aldım. 50 bin... Hamd olsun Yozgat bugüne kadar bizi hiçbir zaman yalnız koymadı.

Terör örgütlerinen ihanet şebekelerine kadar ülke düşmanı kim varsa hepsinin başını ezdik. Bak şimdi Gabar'da petrol çıkardık, neden? Teröristleri temizledik şimdi oradan her gün binlerce, on binlerce varil petrol çıkarıyoruz. Devletimizin toprakları üzerinden operasyon yapılmasına müsaade etmedik. Nerede bir işgal, hukuksuzluk varsa elimizle, dilimizle ve kalbimizle müdahale ettik.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar