AK Parti’den yeni kampanya: Deprem algı dinlemez

İstanbul’un en büyük sorunlarından biri olan deprem konusu 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İBB Başkan Adayı Murat Kurum tarafından hep gündemde tutuldu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Kabaktepe, İstanbul depremi vurgusuyla hazırlanan yeni bir videolu paylaşımda bulundu.

AK Parti’den yeni kampanya: Deprem algı dinlemez
Son Güncelleme: 24 Mart 2024 Pazar 05:43
24 Mart 2024 Pazar 05:04

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, mitinglerinde sürekli deprem konusuna vurgu yaparak mevcut İBB yönetiminin bu konda bir şey yapmadığını  belirtiyor. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, büyük İstanbul depremi vurgusuyla hazırlanan yeni bir videolu paylaşımda bulundu.

Kabaktepe paylaşımına, "İstanbuldepreme hazırlıklı olmalı… Peki nasıl olacak?" notu düştü.

CHP'Lİ DEPREM YÖNETİMİNİN YAPILAMAYAN DEPREM  VAATLERİNE VURGU

AK Parti İstanbul'un hazırladığı deprem videosunda CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 2019 yılından bu yana İstanbulluların endişe kaynağı İstanbul Depremi'ne yönelik vaatlerini yerine getirmemesine vurgu yapıldı. Paylaşımda, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yaptığı zamanlara değinilerek İstanbul'un deprem sorununa yönelik çözümlerinin altı çizildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar