Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü: Türkiye’nin en büyük şehir hastanesi Sancaktepe’de açılacak

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İlhan Varank Şehir Hastanesi Çalışanları ile iftar programında bir araya gelen Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, ”Sosyal devlet, sosyal belediyecilik bizim artık şiarımız oldu, Sancaktepe sadece sosyal belediyecilikte değil sağlık hizmetlerinde de örnek oldu.” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü: Türkiye’nin en büyük şehir hastanesi Sancaktepe’de açılacak
Son Güncelleme: 15 Mart 2024 Cuma 16:34
15 Mart 2024 Cuma 16:29

Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Döğücü, özellikle pandemi döneminde özveriyle çalıştıklarına vurgu yaparak, “Sağlık çalışanlarımız pandemide büyük bir gayret ortaya koydular, kendi sağlıklarını riske atarak bizlerin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştılar, hepsine emekleri için çok teşekkür ediyorum, sayelerinde o zorlu süreçleri atlattık. O süreçte bu kutsal mesleği yerine getirirken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza da bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, nerde bir doğal afet olsa sağlık çalışanlarımız orda, depreme de yine büyük bir çaba ile sahadaydılar, hepsinden Allah razı olsun.” dedi.

“SAĞLIKTA STANDARTLARI YÜKSELTTİK”

Her konuda olduğu gibi sağlıkta da standartlarını yükselttiklerini ifade eden Döğücü, “Sosyal devlet, sosyal belediyecilik bizim artık şiarımız oldu. Sancaktepe sadece sosyal belediyecilikte değil sağlık hizmetlerinde de örnek oldu. Yardıma ihtiyacı olan herkese koştuk, sağlıkta da çok güzel işler yaptık, bu çıtayı daha da yükselteceğiz. İlk etabı 2 bin 100 yataklı olmak üzere 4 bin  200 yataklı Türkiye’nin en büyük şehir hastanesi inşallah bizim ilçemize nasip olacak. Bundan dolayı da ayrıca mutluyum.” diye konuştu.

 Eğitim çalışmalarına da değinen Döğücü, “Evlatlarımıza dokunmak, başarılı çocuklar yetiştirmek, kaliteli eğitim vermek, annelerin okula emanet ettiği çocuklara gerçekten kendi evladı gibi sahip çıkarak onların konforunu ve başarısını düşünmek, onlarla gurur duymak bizleri çok mutlu ediyor.” sözleriyle önümüzdeki dönemde de eğitim hizmetlerinin ilk sırada olacağını duyurdu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar