Başkan Şeyma Döğücü: Sancaktepe’nin kalbi Aydos Millet Bahçesi’nde atacak

Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un katılımıyla hizmete açılan Aydos Millet Bahçesi’nin Sancaktepe’ye nefes aldıracağını belirterek, “Sancaketepe’nin kalbi Aydos Millet Bahçesi’nde atacak.” dedi.

Başkan Şeyma Döğücü: Sancaktepe’nin kalbi Aydos Millet Bahçesi’nde atacak
Son Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi 23:18
18 Mart 2024 Pazartesi 23:14

Aydos Millet Bahçesi’nin açılış törenine Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum’un yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekilleri İsmail Erdem, Mustafa Hulki Cevizoğlu, Oğuz Üçüncü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayim Madak, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şeyma Döğücü burada yaptığı konuşmada, “Sancaktepe’nin en önemli merkezini vatandaşımızla buluşturuyoruz. Doğasıyla, göletiyle, sosyal donatılarıyla Sancaktepeli’nin ailecek güzel vakit geçireceği bu güzellikteki bir alanı kazandırmaktan mutluyuz.” dedi.

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN YEŞİL ALAN MİKTARINDA REKOR

250.000 metre kare üzerine kurulu Aydos Millet Bahçesi’nin büyük ilgi göreceğini söyleyen Döğücü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İç kısımlarda macera parklarımız var, yürüme yollarımız var, bisiklet yollarımız var, tarım alanlarımız var. Çocuklarımızın tarım yapabileceği alanlar var. Kreşimiz var ve gölet kenarında inanılmaz güzellikte bir sosyal tesisimiz de var. Bu projeye çok özen gösterdik. Ormanımızda tek bir ağacın kesilmesine müsaade etmedik. Bundan emin olabilirsiniz. Çevrecilere duyurulur, işte gerçek çevrecilik budur, çevreye katkı budur. Biz geldik geleli yeşil alanlarımızı kişi başına 13 bin 77 metre kareartırdık. Çok büyük bir artış yaptık. Her bulduğumuz alanı park yapıyoruz. Okul bahçelerimizi yeşillendiriyoruz ve çevre olarak ne katkısı varsa sıfır atık projesinin de içine dahil olduğu, enerji üretebilen tüm projeleri sizler için hayata geçirmeye çalışıyoruz.”

Projeye katkılarından ötürü Sancaktepeli’ler adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a teşekkür eden Döğücü, projenin ihtiyaçlara uygun geliştirileceğini ve yeni donatılarla zenginleştirileceğini de sözlerine ekledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar