Başkan Şeyma Döğücü: Bu pazar iftarımızı Aydos Millet Bahçemizde yapacağız

Yenidoğan iftar çadırında vatandaşlara yemek dağıtan Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, “Ramazan’ın bereketini bu güzel iftar sofralarında birlikte paylaşıyoruz” dedi. Döğücü, vatandaşları Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte 17 Mart Pazar günü hizmete açacakları Aydos Millet Bahçesi’nin açılış törenine davet etti.

Başkan Şeyma Döğücü: Bu pazar iftarımızı Aydos Millet Bahçemizde yapacağız
Son Güncelleme: 16 Mart 2024 Cumartesi 23:47
16 Mart 2024 Cumartesi 23:45

İftar sevincinin hep birlikte yaşandığı programda Şeyma Döğücü, “Ramazan-ı Şerif rahmeti, bereketi, mağfireti ile geliyor ve biz bu ayda birlik, beraberlikle daha çok kenetleniyoruz. Soframızı, ekmeğimizi paylaşıyoruz. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerini unutmayalım ve etrafımızdakilere gücümüz yettiğince yardımcı olalım. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul, ibadetlerimiz makbul eylesin. Biz de bu dayanışma sofrasında bir araya geldik, helali hoş olsun, afiyet şeker olsun, vücutlarınıza sıhhat olsun inşallah. Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın.” dedi.

Çocuklar için sahne gösterisinin yapıldığı programda Şeyma Döğücü gençlerin iyi eğitim almaları için de çok çalıştıklarını belirterek bilgi evleri, okullar ve kütüphaneler açtıklarını söyledi. Döğücü iftar programına katılanları, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte 17 Mart Pazar günü hizmete açacakları Aydos Millet Bahçesinin açılış törenine davet ederek şu ifadeleri kullandı:

“Aydos Millet Bahçemizi açıyoruz sizleri de bekliyoruz. Açılıştan sonra iftara kadar orada çocuklarımız için gösteriler ve Ramazan eğlencesi hazırladık. İftarı da hep birlikte Aydos Millet Bahçemizde yapacağız inşallah.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar