Başkan Şeyma Döğücü: 5 yılda hayatlara dokunduk

Gönüllü Teşekküller ve Engelliler Derneği iftarına katılan Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, engellerin sevgiyle aşıldığını ifade ederek, “Birbirimize yardımcı olmalıyız, hayatın zorluklarını ancak birbirimize destek olarak aşabiliriz, önümüzdeki dönem 2 yeni projeyle engelli kardeşlerimizin hayatlarına dokunacağız.” dedi.

Başkan Şeyma Döğücü: 5 yılda hayatlara dokunduk
Son Güncelleme: 22 Mart 2024 Cuma 14:31
22 Mart 2024 Cuma 14:27

Üniversitedeyken sivil toplum kuruluşunda gönüllü çalışmalara katıldığını vurgulayan Şeyma Döğücü, “Hayatını insanlarla faydalı olmak için geçiren biriyim, işte bu fayda arayışı ile yolumuz siyasetle birleşti, herkese hizmet götürmenin, insanlara yardımcı olmanın manevi hazzını hiçbir şeye değişmem. Dünyada bir insanın ‘Allah razı olsun’ dediğini duymak gönlümüzü ferahlatıyor. Bütün yorgunluklarımızı bir kenara attırıyor. İşte bunun için çalışıyoruz çok şükür yaptığımız bu çalışmalarda 5 yılda birçok kardeşimizin hayatına dokunduk. Sizlerden gönülden bir ‘Allah razı olsun’ duyabiliyorsam bu benim için en büyük ödül.” diye konuştu.

İftara yetişme telaşında olanlara çorba dağıttıklarını belirten Döğücü ayrıca Kızılay’ın genç gönüllülerine de çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

ENGELLİLERE ÖZEL 2 YENİ PROJE

5 yıldır engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını vurgulayan Şeyma Döğücü, engellilere yönelik yeni dönem çalışmaları ile ilgili şunları söyledi:

“Önümüzdeki dönemde engelli kardeşlerimize yönelik iki tane projemiz var. Bir tanesi otizmli çocuklarımıza yönelik olacak, bir tanesi de engelsiz yaşam merkezi olacak. İçinde rehabilitasyon üniteleri, spor alanları, atölyeleri olan çok güzel bir engelsiz yaşam merkezini inşallah açacağız. Engelli dostu bir belediye olarak her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar