AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum: İstanbullulara çok önemli müjdelerimiz olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ni ziyareti sonrası basın açıklaması yaptı. "İstanbul'da yaşamayı eziyet olmaktan çıkaracağız." diyen Kurum, ulaşım ve kentsel dönüşüm mesajı vererek, "İstanbullulara çok önemli müjdelerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum: İstanbullulara çok önemli müjdelerimiz olacak!
Son Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi 14:05
8 Ocak 2024 Pazartesi 13:50

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ni ziyareti sonrası basın açıklaması yaptı.

BİR: ULAŞIM, İKİ: KENTSEL DÖNÜŞÜM

"İstanbul'un 2 önemli sorunu var ulaşım ve kentsel dönüşüm. Bunlar iki önemli başlığımız olacak." diyen Kurum, "Önümüzdeki süreçte de İstanbullulara çok önemli müjdelerimiz olacak." ifadelerini kullandı. 

İşte Kurum'un açıklamalarından satır başları: 

Fatih'in emanetine sahip çıkacağız. Tüm ilçelerde arkadaşlarımız seferberlik anlayışı ile çalışacak.

16 milyon İstanbullu kardeşimizle yöneteceğiz. İstanbul'da tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Tarihi restorasyonlarımızı yapacağız.

İstanbul'un deprem riskini bertaraf edecek adımlar atacağız. İstanbul'da tek riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız. 39 ilçede depreme karşı çalışmalarımızı yapacağız.

İstanbullu kardeşimiz İstanbul ile gurur duyacaklar. İstanbul'da yaşamaktan mutlu olacaklar. Trafik karmaşasının giderildiği bir İstanbul olacak.

Yeşiliyle, mavisiyle burada huzurla yaşayacaklar. Bismillah diyoruz...

"SULTAN MEHMET HAN'A KENDİSİNE LAYIK BİR BAŞKAN OLACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİK"

Fatih Belediye başkanımızla birlikte bir çok proje gerçekleştireceğiz. Tarihi yarımadamızı ihya edeceğiz. Burada huzurla, güvenle gezecek herkes. Ecdadın eserlerine sahip çıkacağız. Bugün Sultan Mehmet Han'a kendisine layık bir başkan olacağımızın sözünü verdik. Daima Fatih'in izinde olmaya devam edeceğiz. Merhum Kadir Topbaş ağabeyimizin bıraktığı eserleri çok daha yukarıya taşıyacağız.

Bugün İstanbul'un iki fatihini ziyaret ettik. Eyüp Sultan hazretlerini ve Fatih Sultan Mehmet Han hazretlerini.

"İSTANBUL'UN 2 ÖNEMLİ SORUNU VAR: ULAŞIM, KENTSEL DÖNÜŞÜM"

 İstanbul'un 2 önemli sorunu var ulaşım ve kentsel dönüşüm. Bunlar iki önemli başlığımız olacak. İSMEK'le birlikte kadınlarımızın iş sahibi olmasına imkan sağlayacağız. Heyecanımız var, gençliğimiz var, enerjimiz var. Projelerimizi çok yakında paylaşacağız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar