Özgür Özel'den Kilis'te güç gösterisi: AK Parti ile kafa kafaya yarışıyoruz

CHP lideri Özgür Özel, Kilis mitinginde yaptığı konuşmada, AK Parti ile kafa kafaya yarıştıklarını ve yerel seçimlerde Kilis'te tarih yazacaklarını belirtti.

Özgür Özel'den Kilis'te güç gösterisi: AK Parti ile kafa kafaya yarışıyoruz
Son Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 16:20
25 Mart 2024 Pazartesi 16:17

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kilis'te düzenlenen mitingde halka hitap etti. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kilis'i çantada keklik gördüğünü ve AK Parti'nin yerelde yarış içerisinde olduğunu ifade etti.

Özel, "Her anket daha iyiye gidiyor. Anket kırılımlarına baktım geçen hafta. AK Parti’den oy var. Niye AK Partililer artık geçmişten beri aynı kişileri taşımaktan bıkmış bir yenilenme olsun istiyorlar... Karşısına bakıyor gencecik Hakan’ı görüyor. Helal olsun size, size emanet ediyorum. Bakın Tayyip Erdoğan Gaziantep’te miting yapmadı. Kayseri’den Kilis’e geldi. Niye? Anketi gördüler. Kilis’in artık Hakan gibi birisini gördüğünü istediler." ifadelerini kullandı.

"EMEKLİLERE SAHTE VAADLER"

Özel, AK Parti'nin emeklilere yönelik vaatlerini eleştirerek, "Geçen hafta AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu çıktı 'Cumartesi müjde geliyor' dedi Ankara’da. Emekliler bekledi, fos çıktı. Pazar, İstanbul mitingine 'sakladı' dediler. Pazar İstanbul bekledi, fos çıktı. En nihayetinde dün çıktı diyor ki ‘Bayramdan sonra 16 Nisan’ı bekleyin’ emeklilerin yalana, sahte vaade karnı tok." şeklinde konuştu.

"KİLİS'TE TARİH YAZILIYOR"

Özel, CHP'nin Kilis adayı Hakan Bilecen için güçlü bir destek mesajı verdi: "Bu kardeşimin sağ omzunun üzerinde Mansur Yavaş’ın eli eksik olmayacak söz veriyorum. Sol omzunun üzerinde de Ekrem İmamoğlu’nun eli olacak. Peki sen yapacaksın Genel Başkan olarak? İlk günden son güne, tam arkasındayım. Bu aslanım tarih yazacak haftaya burada. Kilis’te tarih yazılıyor…"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar