için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Millet İttifakı'na yüklendi: Ya eser siyaseti ya da yıkım siyaseti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik seçimlere 5 gün kala Aydın mitinginde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Millet İttifakı'na yüklendi: Ya eser siyaseti ya da yıkım siyaseti
Son Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı 16:08
9 Mayıs 2023 Salı 16:04

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''İstanbul'da 1 milyon 700 bin kişiyi kucakladık. Aydın her zamanki gibi bugün yine çok güzel. Yine kabına sığmayan coşkun ırmaklar gibi akan Aydın görüyorum karşımda. Bu Aydın isterse bu defa sandıkları bir başka patlatır. Gidemediğimiz illere inşallah 14 Mayıs'tan sonra teşekkür ziyaretinde bulunacağım. Sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerini de sandığa gömüyor muyuz? Önümüzde 4 gün kaldı.

Bu CHP LGBT'ci mi, bu İYİ Parti LGBT'ci mi, diğer yavrucukları söylemeye gerek var mı? İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyesi zaten LGBT'cilerin en büyük finansörü. Biz ailenin kutsallığına inanıyoruz. Ailemizi asla bunlara Oyumuzu ya eser siyasetinden ya da yıkım, takoz siyasetinden yana kullanacağız.

Yahu bu Bay Kemal torununu SGK'lı yapıyor. Ya bunlar hırsız.

2013'e kadar IMF borçlarımızı ödedik. Artık IMF ile ilişkimiz kalmadı. Ama bu CHP ne diyor 'IMF'den borç alalım biraz rahatlarız'... 'Gerek yok' dedim. Ama bunlar Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacakmış. Ya bunlar tefeci, esrar eroin kaçakçısı. Bunlardan size yar olmaz. Ama bununla benim halkımı kandırma çalışıyorlar. Pazar günü kendimizle birlikte evlatlarımızın da geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz.

Bay Kemal 'Selo'yu çıkaracağız' diyor bu ne millidir ne yerlidir. Öyleyse bu hesabı kim sorabilir. Milletim ve bu kardeşiniz. Soracağız. Buradan yurt dışındaki kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Bugün itibarıyla yaşadığınız ülkelerdeki sandıklar kapanıyor. Havalimanında ve gümrük kapıların oy kullanma işlemleri ise devam ediyor. 14 Mayıs'ta doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? 14 Mayıs'a kadar kapı kapı dolaşıyor muyuz? Özellikle kadınlarımızdan ve gençlerimizden çok büyük beklentilerimiz var.

Bunlar da tezgah çok, fırıldak çok, yalan çok. Ondan türbe türbe geziyorlar. İmam Hatip okulları Allah rahmet eylesin Menderes döneminde açıldı. Vatandaşımız en temel hak onun döneminde tanıştı. Milletimiz Menderesle kendini gördü. Ülkesi için çalışan koşturan samimi bir siyasetçi gördü. Gerçek anlamda bir halk adamı gördü. 27 Mayıs sıradan bir darbe asla değildi. 14 Mayıs'ın bir rövanşıdır. Pazar günü bu rövanşı alıyor muyuz? Darbenin senaristi CHP'dir; baş aktörü de CHP'nin milli şefidir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar