için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Temmuz'da yeni artışlarla çalışanlarımızı rahatlatacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun mitinginde konuşuyor. Canlı olarak yayınlıyoruz... Asgari ücret mesajı veren Erdoğan, "Temmuz'da yeni artışlarla çalışanlarımızı rahatlatacağız. Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Temmuz'da yeni artışlarla çalışanlarımızı rahatlatacağız!
Son Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 13:07
4 Mayıs 2023 Perşembe 13:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da düzenlenen mitinge katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

 

Biz Giresun'u çok seviyoruz. İşte muhteşem katılım burada. Sizler sevilmeyeceksiniz de kimler sevilecek. Hele hele 14 Mayıs'ta Giresun sandıkları gümbür gümbür patlatacak, buna inanıyorum. 

Kıymetli hanımefendiler, sevgili gençler, değerli kardeşlerim sizleri muhabbetle selamlıyorum. Giresun pontus çetelerine toprağı dar etmişti. Şimdi de haşhaşilere, vatan hainlere vatan toprağını dar edecek.

Giresun, Fatih'in emanetini yere düşürmemiştir. Bizim Giresun'a olan sevdamız, Türkiye'ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresunlu kardeşlerim ondan bundan korkmaz. Giresun bizimle olduğu müddetçe her engeli aşarız. Bunun için 14 Mayıs çok önemli. Sadece sizin oy kullanmanız önemli değil, arkadaşınızı komşunuzu sandığa götürerek bize oy kullanmasını sağlamanız lazım. Aksi takdirde Karadeniz'de bulduğumuz gazın vanasını kapatır, Gabar'daki petrole beton dökerler. Şehirlerimizi yeniden kana ve ateşe boğarlar. cezeevinde olan selo, Diyarbakır'da Kürt kardeşlerimi sokağa döktü. 51 Kürt kardeşimi öldürdü, Yasin Börü evladımızı şehit ettiler. Bunun suçu ne diyorlar, daha ne olacak bay bay Kemal. Kandil'den selam geliyor, 'desteğimiz onunla' diyorlar. Bunların dini, ezanı, kitabı yok. Benim Giresunlu kardeşlerim bunların önünü açar mı?

Kürt kardeşlerimi çok aldattılar, hala da aldatıyorlar. İstanbul'daki, Atatürk Havalimanı'ndaki Teknofest'i hazmedebildiler mi? Şimdi de aynı yeri ABD'li şirketlere devretme sözü veriyorlar. O şirketle ben 15 sene önce görüştüm. Yatırım yapacağız, dediler. Ne istiyorsanız verelim, dedim. Gelmediler. Bunlar vatansever değil, gelip de bu yatırımları yapmazlar. İHA'ları yapanlar, SİHA'ları, Akıncı'yı yapan, Kızılelma'yı yapanlar BAYKAR. Bu milletin evlatları ile onları mukayese edemeyiz.

Londra'dan tefeciler bunlara 300 milyar dolar verecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi? Fındığa zam verecekmiş, bugüne kadar neredeydiniz? 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar