için kaldı

Muharrem İnce'nin sağlık durumu nasıl?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce‘nin Manisa ve İzmir programlarının iptal edildiği açıklandı. İnce’nin İzmir’de tansiyonunun yükseldiği ve "kalp krizi" riskine karşı dil altı ilacı verildiği belirtildi.

Muharrem İnce'nin sağlık durumu nasıl?
Son Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe 07:55
11 Mayıs 2023 Perşembe 07:52

Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayı Fidel Okan, Twitter hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programlarının iptal edildiğini açıkladı. 

Memleket Partisi Twitterda da gündem oldu.

Odatv'ye gelen bilgilere göre İnce'nin durumu iyi değil. Doktor tavsiyesiyle Ankara'ya hareket eden İnce'nin sağlık durumunun yalnızca psikolojik olarak değil fiziki olarak da iyi olmadığı belirtildi. İnce'ye yönelik 'ahlaksızca' kampanyaların olumsuz etkilerinin görüldüğü belirtilirken İnce'nin yürümekte zorlandığı öğrenildi. Parti yöneticilerinin İnce'ye dil altı hapı verdiği de Odatv'ye gelen bilgiler arasında.

İnce’nin sağlık probleminin ne olduğuna ilişkin herhangi bir bilgi vermeyen Okan paylaşımında “Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz” dedi.

‘KALP KRİZİ RİSKİ’

Bizim TV, İnce’nin sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından şu bilgiyi geçti: “Kalp krizi riski… Seçim çalışmaları için bulunduğu İzmir’de tansiyonu yükselen Muharrem İnce’ye ‘kalp krizi’ riskine karşı dil altı ilacı verildiği öğrenildi. İnce doktorunun tavsiyesi üzerine Ankara’ya dönüyor.”

İnce’nin İzmir ziyareti kapsamında Karşıyaka Çarşı’da esnaf turu yaptıktan sonra Manisa’da gençlik buluşmasına katılacağı duyurulmuştu.

AMBULANS EŞLİĞİNİ REDDETTİ

Seçim çalışmalarını yarıda keserek Ankara’ya gitmek için İzmir’den yola çıkan Muharrem İnce, yeniden rahatsızlanınca mola vermek zorunda kaldı. 

Doktor kontrolünde olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bir süre dinlendirilmesinden sonra tekrar Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor.

Muharrem İnce’nin rahatsızlığın siyasi olarak kullanılmaması için Ankara’ya ambulans eşliğinde gitmeyi reddettiği öğrenildi.

Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayı Fidel Okan, Twitter hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programlarının iptal edildiğini açıkladı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar