Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz
Son Güncelleme: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 17:44
10 Mayıs 2023 Çarşamba 17:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da Valilik önündeki mitingde konuştu. Erdoğan'ın açıklamaları:

"Biz Batman'ı birileri gibi menfaat için, istismar için değil, Allah için seviyoruz. Başkaları Batman'ın yollarını sadece seçimden seçime hatırlıyor. Batman'la dertleşelim, hafızamızı tazeleyelim istedik. Batman'a daha 25 yaşında bir gençken, o zamanki partimin gençlik kolları başkanı olarak geldim. O gelişimde de kadınların meydanda nasıl heyecanlı olduğunu gördüm. 

"KİRLİ ELLERİN OYUNLARIN BİZİ YILDIRAMAZ"

Sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz. Merhum Erbakan hocamızla yol yürüyenler de bizleriz, hepimiziz. Acısıyla, tatlısıyla, yanlışıyla, doğrusuyla, asırlara sari bu hikayeyi biz sizinle yazdık. 14 Mayıs 1950'de bu ülkeyi tek parti faşizminden beraber kurtardık.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NIN HARCINI PAZAR GÜNÜ BERABER KARACAĞIZ"

Türkiye'yi son 21 yılda zaferden zafere beraber koşturduk. Türkiye Yüzyılı'nın harcını da el birliğiyle pazar günü beraber karacağız. 14 Mayıs'ta sadece adaylar arasında tercihte bulunmayacağız. Cumhuriyetimizin yeni asrının nasıl olacağına da karar vereceğiz. Ya Kürt kardeşlerimizin haklarını teslim edenlerden yana tercihlerimizi yapacağız ya da elinde Kürt kardeşlerimizin kanı olanlardan yana kullanacağız. Şu anda bi Selo var, biliyorsunuz. Bu Selo, Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay bay Kemal, Selo'yu çıkartacağım diyor. Benim milletim Erdoğan kardeşine yürü, arkandayız dediği müddetçe çıkaramazlar. Cumhur İttifakı iktidar olduğu sürece çıkartamazlar."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar