Selvi: İbre Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösteriyor

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Bu sorunun yanıtı için gözler bugünkü toplantıda. Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi, 6’lı Masa’nın bugünkü toplantısında cumhurbaşkanı adayı için ibrenin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösterdiği görüşünü dile getirdi.

Selvi: İbre Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösteriyor
Son Güncelleme: 2 Mart 2023 Perşembe 15:10
2 Mart 2023 Perşembe 13:33

Siyasette adaylık polemiği sürerken 6'lı masa, 2 Mart'ta "Cumhurbaşkanı adaylığı" gündemiyle toplanacak.

Altı liderin, ilk kez isimler üzerinden adaylık değerlendirmesi yapacağı öğrenilirken konuya ilişkin Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Selvi'ye göre "İbre Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösteriyor”

Selvi’nin yazısının bir kısmı şöyle:

6’lı Masa’nın bugünkü toplantısında ibre Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösteriyor. CHP kanadına göre bugünkü toplantıda Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi gerekiyor. Çünkü Erdoğan seçim tarihini ilan etti. İYİ Parti’ye göre ise bugünkü toplantıda Cumhurbaşkanı adayının isminin belirlenmesi beklenmiyor. Bu toplantıda adayı belirleme yöntemi karara bağlanacak. Bu toplantıdan sonra birkaç gün içinde yeni bir toplantı yapılması bekleniyor. Dediğim gibi favori isim Kılıçdaroğlu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar