9 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları-Söz ve Çukur reyting sonuçları

9 Nisan 2018 Pazartesi akşamı en çok hangi dizi izlendi dersiniz? İşte Çukur ve Söz, Yasak Elma, Siyah Beyaz Aşk reyting sonuçları..

9 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları-Söz ve Çukur reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
10 Nisan 2018 Salı 09:54

Dün akşam sevilen dizilerin yeni bölümleri ekranlara geldi. Son haftalarda Çukur ve Söz dizisi adeta birincilik yarışı içindeler. Son bölümü ile ekranların reyting rekortmeni olan Söz dizisini geride bırakaran birinciliğe oynayan Çukur dizisinin 9 Nisan reyting sonuçları merak ediliyor. İşte 9 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları..

9 Nisan Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı sorusu araştırılıyor. Yasak Elma, Çukur, Söz, Survivor reyting sıralamasında kim birinci oldu? Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Kanal D'de Siyah Beyaz Aşk Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor ve TV 8’de Survivor yarışma programı ekrana geliyor. Yeni bölümleri yayınlanan yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği merak ediliyor.

9 NİSAN 2018 REYTİNG SONUÇLARI

ÇUKUR 24.BÖLÜM FRAGMANI

Nedret’in Vartolu’yla karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda Vartolu’ya silah doğrultan Nedret, “Sen beni kimin karısı zannediyorsun?” sözleriyle meydan okuyor. Vartolu’yu korumak isteyen Medet, Nedret’i engellemeye çalışırken ateş alan silah Sultan’a isabet ediyor. Kanlar içinde yere yığılan Sultan’a neler olacağı merakla bekleniyor. İdris Sultan’ın vurulduğunu öğrenirken, sinir krizi geçiren Nedret “Senin yüzünden!” diyerek Saadet’e saldırıyor. Sultan’ın vurulması Çukur’da bomba etkisi yaratırken, mahalle sakinleri Vartolu ve Medet’e tepki gösteriyor. Öfkelenen Vartolu’nun “Bize bir dirhem mutluluğu çok görenlere bu dünyayı dar edeceğiz!” sözleri dikkat çekiyor. Yaşam savaşı veren Sultan’a ne olacağı ise merak uyandırıyor. Saadet’in Vartolu’ya olan masum aşkı, Koçovalı evinde hayati bir gelişmeye yol açar. Gözünü intikam hırsı bürüyen Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak yanlış zaman ve yanlış yer silahtan çıkan kurşunun Sultan’a isabet etmesine yol açar. Bu kaza kurşunu Koçovalıları alt üst eder. Sultan yaşam savaşı verirken Baykal ve Elvis’in ölümüyle tüm ipleri eline geçiren Nazım’ın nasıl bir hamlede bulunacağı merak uyandıracak. Yamaç’ın Emrah’la öğrendiği gerçeğin, Sena’yla olan ilişkisini nasıl etkileyeceği ise büyük bir soru işareti yaratacak. Sırların ortaya döküleceği ve yeni yüzleşmelerin yaşanacağı ‘Çukur’da mücadelenin seyrinin ne yönde olacağı soluksuz beklenecek.

SÖZ 41.BÖLÜM FRAGMANI

Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir. Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir. Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır. Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.

SİYAH BEYAZ AŞK 25.BÖLÜM FRAGMANI

Aslı ile Ferhat'ın boşanma kararı, hamilelik haberi sonrası yeniden tartışılır. Aslı, Ferhat'ın iyi bir baba olmayacağını düşünür. Dahası ilişkileri için Ferhat'ın bir adım atmadığının farkındadır. Aslı, bebeğini aldırdığını düşünen Ferhat, tüm yaşananların kendisi yüzünden olduğunu düşünür. Aslı ise son anda vazgeçmiş ve bebeğini aldırmamıştır. Ferhat'tan boşandıktan sonra bebeğini tek başına büyütmeyi planlayan Aslı, gizli gerçeği itiraf eder. Ferhat, Aslı'nın bu planı karşısında çılgına döner. Aslı'nın amacını sorgulamaya başlayan Ferhat, kendisinden ne istediğini söyler. Aslı'nın ise cevabı çok nettir. Sadece Ferhat'ı isteyen Aslı, mutlu bir evlilikten başka bir şey istememektedir. Aslı'nın attığı adıma karşılık veren Ferhat, bebekleri hakkında hayal kurmaya başlar. İkili, eski günlerine dönmeye çalışırlarken, boşanma kararından da vazgeçerler. Bu haber başta Yiğit ve Suna olmak üzere herkesi mutlu eder. Aslı ile Ferhat, Yiğit ve Suna'yı ziyarete gider. Sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan Yiğit, herkesin şok olmasına neden olur. Yiğit'in vereceği ölüm kalım savaşı, tüm dengeleri değiştirir.

YASAK ELMA 4.BÖLÜM FRAGMANI

Ender sahip olduğu her şeyi kaybetmesinin ardından iyice hırçınlaşmıştır. Kendi düştüğü durumu eski dostlarından gizlemeye çalışırken tüm kapılar bir bir yüzüne kapanır. Yıldız eski iş yerine geri döner ama orası artık onun için güvenli değildir. Zeynep ise Alihan’dan kaçmaya çalıştıkça onu daha çok düşündüğünü ve onu içinde büyüttüğünü anlar. Yasak Elma 4. bölüm fragmanını yayınlandı. Yasak Elma’nın 4. bölümüne dair yeni ipuçları veren fragmana Ender’in hırsızlık suçlaması damga vurdu. Yaşadıklarından sonra sıfırdan başlamak zorunda kalan Ender’in ani ziyareti Yıldız ve Halit’i yeniden yakınlaştırıyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar