7 Şubat 2018 Çarşamba reyting sonuçları heyecanlandırdı. Sen Anlat Karadeniz reyting birincisi mi?

Geçtiğimiz hafta Sen Anlat Karadeniz dizisi Diriliş Ertuğrul'u geride bırakarak reytinglerde birinci olmuştu. Bu hafta ise tatlı rekabeti kimin kazanacağı merak konusu. 7 Şubat 2018 Çarşamba reyting sonuçları haberimizde.

7 Şubat 2018 Çarşamba reyting sonuçları heyecanlandırdı. Sen Anlat Karadeniz reyting birincisi mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
8 Şubat 2018 Perşembe 07:00

Sen Anlat Karadeniz dizisinin birinci geldiği 31 Ocak 2018 reyting sonuçlarından sonra 7 Şubat 2018 Çarşamba gününün reytinglerde kimin birinci olacağı merak konusu. AB ve Total reyting sonuçlarının nasıl sonuçlanacağını bizler de merak ediyoruz. Çarşamba akşamının diğer dizisi ise Meryem'in de reytinglerde kaçıncı geleceği merak edilenler arasında. Ancak aldığımız bilgiye göre Meryem dizisi de final yapmayı düşünüyor.

7 Şubat Çarşamba Hangi Kanalda Hangi Dizi Var?

-TRT1-Diriliş Ertuğrul
-Kanal D-Meryem
-Atv-Sen Anlat Karadeniz

Geçtiğimiz hafta totalde 16.75 oran ile Sen Anlat Karadeniz dizisi birinci geldi. 14.94 reyting oranı ile Diriliş Ertuğrul dizisi ikinci sırada yerini aldı. Meryem dizisi ise 3.13 ile 14.sırada yerini aldı. Bu hafta 7 Şubat Reytinglerinde kim birinci olacak? Diriliş Ertuğrul mu Sen Anlat Karadeniz mi?

7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

31 Ocak 2018 Reyting Sonuçları

DİRİLİŞ ETUĞRUL 105.BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul Bey ve alplarının Karacahisar’ı fethetmesinin ardından kaleye geri dönerek intikam almak için hazırlıklar yapan Ares, sonunda amacına ulaşacak. Kılık değiştirerek kalenin içine giren Ares, Ertuğrul Bey’in yanına kadar yaklaşma fırsatı bulacak. Ertuğrul Bey’in Alpleriyle konuştuğu esnada yüzünü göstererek saldırıya geçen Ares, “Sonun geldi Ertuğrul” ifadelerini kullanacak. Ares’in bir anda ortaya çıkması karşısında yaşadığı şoku kısa sürede atlatan Ertuğrul Bey ise “Senin bir mezarın bile olmayacak” diyerek kılıcına sarılacak. Ertuğrul Bey’in bu kez Ares’i tamamen ortadan kaldırması beklenirken kalede yaşanacak düello dizinin takipçilerini ekrana kilitleyecek.

DİRİLİŞ ETUĞRUL 105.BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 3.BÖLÜM ÖZETİ

Nefes ve Yiğit'i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa'dır ve Vedat, Kaleli Ailesi'nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir.Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir'in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir? Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes'in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır.

Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes'i korumaktan değil ama Nefes'in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan'la evlenmeyi kabul eden bir adamdır. Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez.Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.

SEN ANLAT KARADENİZ 3.BÖLÜM FRAGMANI

MERYEM 27.BÖLÜM ÖZETİ

Savaş, Berk’in planı ile Meryem’i kurtarmaya yaklaşmıştır. Meryem’i bulduktan sonra yanından ayırmamaya kararlıdır. Oktay ise ikinci planını çoktan hazırlamıştır… Oktay birini öldürmek pahasına da olsa kendini kurtarmaya Meryem’i yanına alıp kaçmaya kararlıdır. Savaş, adım adım Meryem’e yaklaşırken aklındaki tek şey sevdiği kadına kavuşmaktır. Büyük karşılaşma gerçekleşmek üzeredir.

MERYEM 27.BÖLÜM FRAGMANI

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar