28 Mart 2018 reyting sonuçları-Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları

28 Mart 2018 reyting sonuçları açıklandı mı? Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları ne durumda?

28 Mart 2018 reyting sonuçları-Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
29 Mart 2018 Perşembe 09:31

Dizi hayatına iddialı bir giriş yapan Sen Anlat Karadeniz dizisi Diriliş Ertuğrul'u da geride bırakarak haftalardır birincilikte kaldı. Bakalım 28 Mart akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüyle birinciliği devam edecek mi? Yapılan yorumlara göre ve reyting oranlarına göre Sen Anlat Karadeniz dizisinin izlenme oranlarında düşüş hakim. Aynı konu üzerinden kovalamaca oynanması izleyicileri sıkmış olabilir. Diziye yeni katılan Berrak karakteri dizinin enerjisini yükseltmezse dizi birinciliği yine Diriliş Ertuğrul'a kaptıracak gibi.

Çarşamba günleri dizilerinde Sen Anlat Karadeniz ile Diriliş Ertuğrul rekabeti kıyasıya devam ederken Sen Anlat Karadeniz ilk haftalardaki yükselişini düşüşe bırakmıştır. Bu düşüş geçen hafta da devam etmişti. 28 Mart 2018 Çarşamba reytinglerinde merak edilen konulardan bir tanesi Sen Anlat Karadeniz’in reytinglerindeki düşüşün devam edip etmeyeceği oldu. Peki 28 Mart Çarşamba günü reytingleri açıklandı mı? Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’un reytingleri nasıl geldi?

SEN ANLAT KARADENİZ ÖZETİ

28 Mart Çarşamba reytingleri açıklanıncaya kadar bu günde yayınlanan dizi ve programlar ve reytingleri hakkında bilgi verelim. Sen Anlat Karadeniz bu hafta diziye Berrak dahil oldu. Berrak Vedat tarafından gönderilmiş bir isim ve Nefes’i an ve an takip edip onun en yakın arkadaşı olacaktır. Yeni bölümde Berrak Nefes’in çayına bir madde katıyor. Bu madde Nefes’i yine nefessiz bırakıyor. Sen Anlat Karadeniz’de bu akşam heyecan yine dorukta olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul’da ise bu akşam Ertuğrul Bey tüm beyleri ve obaları bir araya toplayarak Söğüt’de Osmanlı Devleti’nin temellerini atmaya hazırlanırken bir taraftan da Büyük Selçuklu Devleti’nin etrafını saran düşmanlara ve özellikle Saadettin Köpek’e karşı amansız bir mücadele içindedir. Saadettin Köpek’in amacı ise Ertuğrul’u da yok edip Selçuklu Sultan’ı olmaktır. Ertuğrul Bey Saadettin Köpek’i öldürebilecek mi?

BÖRÜ ÖZETİ

Çarşamba günü yayınlanan Börü dizisinin ise bu hafta yeni bölümü yayınlanmıyor. Börü 4 bölümü birden bu akşam izleyici ile buluşacak. Diğer yandan bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Popstar Ses Yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Fox ekranlarında yayınlanan Yaparsın Aşkım’da bu akşam ekranlara gelecek. Günlük dizilerde ise Beni Bırakma, Adını Sen Koy, Beni Affet, Ah Kalbim, Kördüğüm, Elif her gün izleyici ile buluşuyor.

28 Mart Çarşamba reytinglerinden önce geçen haftanın reytinglerine bakalım. Geçen hafta totalde Sen Anlat Karadeniz 16.55 reyting ile 1. olurken, Ab grubunda 12.37 reyting ile 2. oldu. ABC grubunda ise 13.85 reyting ile 2. oldu. Diriliş Ertuğrul ise totalde 14.81 reyting ile 2. olurken, AB grubunda 18.69, ABC grubunda ise 18. 45 ile 1. oldu. Sen Anlat Karadeniz ile Diriliş Ertuğrul’un totaldeki farkı ise her geçen hafta kapanmak üzere.

28 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar