26 Ocak 2018 Cuma reyting sonuçları

26 Ocak 2018 Cuma Reyting sonuçları belli oldu. İstanbullu Gelin mi yoksa Arka Sokaklar mı?

26 Ocak 2018 Cuma reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
27 Ocak 2018 Cumartesi 09:22

26 Ocak 2018 Cuma reyting sonuçları oldukça merak ediliyor. Peki ya reyting sonuçlarına göre hangi dizi ilk sırada dersiniz? Reyting sonuçları haberimizde.

26 Ocak 2018 Cuma reyting sonuçları ve ekranlarımıza gelecek diziler; Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar, Aşk ve Mavi, Kalp Atışı ve Payitaht Abdülhamit. 26 Ocak 2018 Cuma Reyting Sonuçları haberimizle sizlerleyiz. 26 Ocak cuma günü birbirinden kalite yapımlar ekranlarımızı süsleyecek. Bu iddialı yapımların reyting sonuçlarını, özet ve tüyolarını haberimizde bulabilirsiniz.

26 Ocak 2018 Cuma Reyting Sonuçları-Arka Sokaklar

Geçtiğimiz haftanın reyting listelerinin zirve sahibi olan yılların fenomen dizisi Arka Sokaklar, 466. bölümü ile ekranlarımızda ki yerini alacak. Arka Sokaklar 466. bölüm de; Tekin’i feci halde dövülmüş bulurlar ve hemen hastaneye kaldırılır. Durumu ağır olan Tekin, ameliyata alınır. Hüsnü’nün ailesi ve arkadaşları ona destek olmak için yanlarındadır. Ekip ise Tekin’i bu hale getirenlerin peşine düşmüştür. Arka Sokaklar yeni bölüm de yine bizi bol aksiyonlu sahneler bekliyor.

26 Ocak 2018 Cuma Reyting Sonuçları-Şevkat Yerimdar

Cuma günlerimizin neşe kaynağı olan Şevkat Yerimdar dizisinde yine bolca komedi bizi bekliyor. Şevkat Yerimdar yeni bölüm de; Şevkat ile Esin küsmüştür. Esin ne kadar özür dilese de Şevkat onu affetmez. Bu durum mahalledekileri de çok üzmüştür ve el birliği ile Esin ve Şevkat’i barıştırmak için uğraşacaklardır. Esin ve Şevkat’ın, verdiği bu uğraşlar bizi bayağı eğlendireceğe benziyor. 26 Ocak 2018 Cuma Reyting Sonuçları- Arka Sokaklar Mı İstanbullu Gelin Mi?

26 Ocak 2018 Cuma Reyting Sonuçları-İstanbullu Gelin

Star Tv’nin en önemli yapımları arasına adını yazdıran İstanbullu Gelin, 34. bölümü ile ekranlarımıza gelecek. Süreyya ve Faruk’un arası çok çok iyidir. Hatta Süreyya’nın vereceği bir haber ile Faruk, sevinçten havalara uçacaktır. Bakalım İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümünde bizi nasıl gelişmeler bekliyor.
26 Ocak 2018 Cuma Reyting Sonuçları-Payitaht Abdülhamid

Günün bir diğer önemli yapımı ise Payitaht Abdülhamid. 35. bölümü ile ekranlarımıza gelecek olan başarılı dizi, yeni bölümünde büyük süprizlerle geliyor. 

Star TV’nin en önemli yapımları arasına adını yazdıran İstanbullu Gelin, 34. bölümü ile ekranlarımıza gelecek. Süreyya ve Faruk’un arası çok çok iyidir. Hatta Süreyya’nın vereceği bir haber ile Faruk, sevinçten havalara uçacaktır. Bakalım İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümünde bizi nasıl gelişmeler bekliyor.

26 Ocak 2018 Cuma günü bu kaliteli yapımların reyting zirve mücadelesine şahitlik edeceğiz? Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyabilecek mi? Payitaht Abdülhamit zirveye tırmanışını devam ettirecek mi? İstanbullu Gelin, son haftalarda ki yükselişine devam ederek Arka Sokaklar dan zirveyi alabilecek mi? işte bütün bu soruların cevabını 26 Ocak 2018 Cuma Reyting Sonuçları- Arka Sokaklar Mı İstanbullu Gelin Mi? haberimizde bulabilirsiniz. 26 Ocak 2018 Cuma reyting sonuçları açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

Reyting sonuçlarında en çok merak edilen cuma günü reytinglerinde Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Payitaht Abdülhamit ve Şevkat Yerimdar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Kimisi Total’de kimisi ise AB’de ilk sırada yer alırken kimisi ise 3 gruptada liderliği zorluyor. Peki 26 Ocak reyting sonuçlarında kim 1. oldu? Total’de liderliği kaptırmayan Arka Sokalar diğer gruplarda ne yaptı? Tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Cuma günleri reytinglerinde Total grubunda Arka Sokaklar genel olarak ilk sırada yer alırken Aşk ve Mavi dizisi ise son zamanlarda Arka Sokaklardan sonra 2. sırada yer alıyor. İstanbullu Gelin ise hem AB hem ABC’de ilk sırada yer alırken İstanbullu Gelin’i AB’de Payitaht Abdülhamit takip ederken ABC’de Aşk ve Mavi takip ediyor. Şevkat Yerimdar ise Total’de 4. sırada yer alırken diğer gruplarda daha gerilerde yer alıyor. Peki geçen hafta sonuçlar ne oldu?

19 Ocak Cuma günü sonuçlarında Arka Sokaklar Total’de 8.75 reyting ile ilk sırada yer alırken, Aşk ve Mavi 8.32 ile 2. sırada kendine yer buldu. İstanbullu Gelin ise 6.61 ile 3. sırada yer alırken hemen peşinden Şevkat Yerimdar yer aldı. Payitaht ise Total’de rakiplerine karşı varlık gösteremedi ve 8. sırada yer aldı. AB grubunun lideri ise İstanbullu Gelin oldu. İstanbullu Gelin AB’de 11 reyting gibi yüksek bir reyting ile zirvede yer aldı. Payitaht Abdülhamid ise 6.88 reyting ile 2. sırada kendine yer buldu. Arka Sokaklar 5., Aşk ve Mavi ise 6. sırada yer aldı. Şevkat Yerimdar ise 12. sırada yer alabildi. ABC reytinglerinde sırası ile İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Fatih Portakal, Payitaht Abdülhamit, Arka Sokaklar şeklinde sıralama gerçekleşti.

Cuma günleri görüldüğü üzere Total’de Arka Sokaklar lider olurken, AB ve ABC’de ise İstanbullu Gelin liderliği kaptırmıyor. Öte yandan Aşk ve Mavi Total ve ABC’de 2. olurken, Payitaht ise AB’de 2. oluyor. Cuma günü dizileri reytinglerde kıyasıya bir mücadele yaşıyor. Arka Sokaklar son zamanlarda biraz daha reytinglerini artırırken İstanbullu Gelin’in AB grubunda 10 reyting üzerine çıkması ise en şaşırtıcı sonuç oldu. 26 Ocak Cuma günü reytingleri ise saat 10.00’dan sonra açıklanacaktır. Reyting sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

26 Ocak 2018 Cuma reyting sonuçları

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

AB REYTİNG SONUÇLARI

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar