20 Ocak 2018 Cumartesi reyting sonuçları sıralaması: Tolgshow mu Yeni Gelin mi?

Cumartesi dizilerinin seyircileri, 20 Ocak 2018 Cumartesi reyting sonuçları sıralamasını heyecanla bekliyordu. Peki Cumartesi reytinglerinde TolgShow kaçıncı?

20 Ocak 2018 Cumartesi reyting sonuçları sıralaması: Tolgshow mu Yeni Gelin mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
21 Ocak 2018 Pazar 10:14

Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Kalbimdeki Deniz ve Tolgshow izleyicileri, '20 Ocak 2018 Cumartesi reyting sonuçları sıralaması' açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu merak ediyor. Sonuçlar açıklandı. 20 Ocak 2018 Cumartesi reyting sonuçları sıralaması tablo halinde haberimizde.

20 Ocak 2018 Cumartesi reyting sonuçları sıralamasının zirvesindeki isim yine değişmedi ve Yeni Gelin hayranlarını memnun etti. İkinci sıradaysa Fazilet Hanım ve Kızları vardı. Tolga Çevik'in Müdür Naptın'dan sonra benzer türde olan Tolgshow'la ekranlara gelmesi reytingleri nasıl etkileyecek merak ediliyordu. Tolgshow, 20 Ocak 2018 Cumartesi reyting sonuçları sıralamasında 14. sırada kendine yer buldu.

Reyting sonuçları tablosu haberimizin aşağısında yer almaktadır.

Peki Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Yeni Gelin'de neler oldu? Hızlı bir giriş yapan Tolgshow'un konuğu kimdi?

YENİ GELİN 33. BÖLÜM KONUSU VE FRAGMANI: Yeni Gelin'in 33. bölümünde; Hazar, Bella’ya fena yakalanmıştır. Mevzuyu, daha fazla büyümeden hallettiğini düşündüğünde de Bella’nın radikal kararıyla şok olur. Çünkü Bella, kocasını yalnız bırakmaya niyetli değildir ve holdingte işe başlar. Hazar, artık Bella’dan habersiz nefes bile almayacaktır. Fakat Bella’nın zapturapt altına aldığı tek kişi Hazar değildir.

Bella, holdingte çalışan bütün kadın personellere kök söktürmeye kararlıdır. Naif, yumuşak huylu yeni gelinimizin içinden adeta bir gestapo çıkmış, tüm holdinge kök söktürmektedir.

Holdingteki değişim rüzgarı sadece Bella ile sınırlı kalmaz. İskender de holdingin yeni güvenlik müdürü olmuştur. İskender yaptığı bir dizi tatbikatla holding çalışanlarına, özellikle de Kağan’a kabus dolu anlar yaşatır.

Yenilik ve değişim rüzgarı sadece Bozok holding’le sınırlı değildir. Gülistan bir yandan konaktaki kaynana saltanatına son vermeye çalışırken Kamilla da küllenen Esmeralda- Hazar aşkını alevlendirmeye çalışır. Kamilla’nın bitmek bilmeyen inadına bakılacak olursa Bella ve Hazar aşkını, bundan çok daha kötü günler beklemektedir.

Bozok Konağı’nda aşkı tehdit altında olan yalnızca Bella ile Hazar değildir. Baran ve Şirin öyle bir çıkmazın içine girmişlerdir ki çare olarak buldukları şey, tüm Bozok’ları çok daha büyük bir belaya sürükleyecek.

TOLGSHOW 4. BÖLÜM KONUĞU KİM OLDU? Tolgshow'un 4. bölümünde teknik direktör Yılmaz Vural konuk olacak. İşte Tolgshow 3. bölüm özeti ve 4. bölüm fragmanı...

TOLGSHOW 3. BÖLÜM ÖZETİ: Tolga Çevik'in 'Arkadaşım' karakteriyle ekrana geldiği Tolgshow 3. bölümüyle 13 Ocak'ta seyircinin karşısına çıktı. Tolga Çevik'in Çağla Şıkel ile gerçekleştirdiği 'benzersiz talk show'unun ardından yönetmen, ikilinin oyun oynamasını istedi. 'Tolga Çevik, bir düğünde beğendiği kızı canlandıran Çağla Şıkel'i dansa kaldırdı. Ancak Çevik'in unuttuğu bir şey vardı, Şıkel eski bir balerin, profesyonel bir dansçıydı.

Tolgshow'un ikinci perdesinde ise 'Arkadaşım', 20 yıllık evli ve fakat eşini balayına çıkaramamış bir aile babasını canlandırdı. Olayları turizm şirketinin operatörü ile çözmek isteyen Arkadaşım'ın karşısına, daha önce 'Arkadaşım Hoşgeldin'de Tolga Çevik'e partnerlik yapan Sarp Bozkurt çıkarak sürpriz yaptı.

 20 OCAK 2018 CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARI TOTAL SIRALAMASI:

Reyting savaşlarında birinci yapım Show TV'de yayınlanan Yeni Gelin oluyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ikinci olurken, Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu reyting listesinde 3. sırada yer aldı. Listenin 4. sırasında ise Kalbimdeki Deniz, 5. sırada Yeni Gelin Özet yer aldı. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar