2 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları-Söz ve Çukur reyting sonuçları

2 Nisan 2018 Pazartesi akşamı en çok hangi dizi izlendi dersiniz? İşte Çukur ve Söz, Yasak Elma, Siyah Beyaz Aşk reyting sonuçları..

2 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları-Söz ve Çukur reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
3 Nisan 2018 Salı 09:41

Dün akşam sevilen dizilerin yeni bölümleri ekranlara geldi. Son haftalarda Çukur ve Söz dizisi adeta birincilik yarışı içindeler. Son bölümü ile ekranların reyting rekortmeni olan Söz dizisini geride bırakaran birinciliğe oynayan Çukur dizisinin 2 Nisan reyting sonuçları merak ediliyor. İşte 2 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları..

2 Nisan Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı sorusu araştırılıyor. Yasak Elma, Çukur, Söz, Survivor reyting sıralamasında kim birinci oldu? Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Kanal D'de Siyah Beyaz Aşk Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor ve TV 8’de Survivor yarışma programı ekrana geliyor. Yeni bölümleri yayınlanan yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği merak ediliyor.

ÇUKUR 23.BÖLÜM FRAGMANI

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 23. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Silahların konuştuğu tanıtımda Vartolu ve Koçovalılar, kadınları kurtarıyor.Yamaç, Sena ve Sultan’ı sakinleştirmeye çalışırken, Sultan’ın gözyaşları dikkat çekiyor. İdris’in “Elvis’e Koçovalılarla uğraşılmayacağını öğreteceğiz!” sözleriyle meydan okuduğu anlar heyecanı yükseltiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor. Çukur 24. yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde. Show tv ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Çukur 23. son bölümde neler yaşandı? Çukur 23. bölümde Yamaç'ın Elvis'in elinden ailesini kurtarması ve söylediği 'Koçavalılarla uğraşılmayacağını öğretmeliyiz' sözü damga vurmuştu. Celasun'un ise İdris'in teklifine ne diyeceği merak konusu oldu. Peki Çukur yeni bölümde neler yaşanacak? 

SÖZ 40.BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Nihat Altınkaya gibi önemli isimlerin rol aldığı Söz dizisinin 2 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak 40. bölümünde; Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır. Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateş eden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır.Öte yandan Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit olacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK 24.BÖLÜM FRAGMANI

Siyah Beyaz Aşk 24. bölüm fragmanı çıktı. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanında Aslı, Ferhat'tan sakladığı sırrı itiraf ediyor. Ferhat'ın arabadan çıkmasını söylemesi üzerine Aslı, "o zaman ona ne diyeyim. Çocuğumuza" demesi Ferhat'ı hem şok ediyor hem sinirlendiriyor. Ferhat "Benden saklayarak neyi planlıyordun? Boşanıp çocuğu benden uzaklarda büyütmek miydi?" diye soruyor. "Benden ne istiyorsun" diye soran Ferhat'a Aslı "Seni" diyor. Siyah Beyaz Aşk yeni fragmanda Aslı ile Ferhat, bebeğin mutluluğunu sürmektedirler. Fakat bu olay Namık'ı kızdırır. Namık'ın "Sen şimdi o kardeşine söyle. Biraz aklı varsa karısını, çocuğunu alır ve en uzağa giden en yakın uçağa atlar ve gider!" demesi dikkatleri çekiyor. Maskeli adamların tam Yiğit'in evden çıktığı sırada ve Ferhat ile Aslı'nın gözleri önünde yaylım ateşine başlaması sonrasında Yiğit vuruluyor ve yere yıkılıyor. Peki Yiğit öldü mü?

YASAK ELMA 3.BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep ,Kemal'e karşı tuhaf birşeyler hissederken gerçek ortaya çıkar. Kemal diye bildikleri kişi aslında doğaüstü bir transformasyon güçü olan Burak'tır. Karşılaştıkları bu yeni çocuk aile içinde büyük bir karışıklığa neden olur. Mehmet' Burak'ın evden gitmesini istemektedir. Herkesin aklında ise tek bir soru, bu çocuk kimdir ve asıl amacı nedir? Yasak Elma 3. bölüm izleyici karşısına 2 Nisan akşamı gelecek. Yasak Elma son bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Kemal'in eve gelmesi aile de hiç hoş karşılanmaz ve herkesi tedirgin eder. Bu durumdan en çok rahatsızlık duyan Kemal'in kızı Zeynep'tir. Yasak Elma yeni bölüm izleyicilerini neler bekliyor? İşte dizi hakkındaki ayrıntılar...

2 NİSAN 2018 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

Reyting (İzlenme Oranı) nedir? : Belirli bir zaman diliminde dakika başına düşen ortalama izleyici oranıdır.

Share (İzlenme Payı) nedir? : Bir kanalın ve programın belirli bir zaman diliminde toplam televizyon izlemelerinden aldığı paydır.

A/B ve TOTAL ne demek? Ölçüm yapılan dört tane grup var. A/B, C1, C2, D/E. Bu grupları oluştururken hane reisinin eğitim ve mesleğine bakılıyor. Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar A/B dediğimiz grubu oluşturuyor. C ve D/E grubu ise daha alt geliri temsil eden insanlar. Total ise bütün bu grupların toplamı demek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar