14 Şubat 2018 reyting sonuçları-Sen Anlat Karadeniz yine birinci mi? Heyecan dorukta!

14 Şubat 2018 Çarşamba akşamının reyting sonuçları büyük bir heyecanla merak ediliyor. Sen Anlat Karadeniz yine Diriliş Ertuğrul dizisini geçti mi? Reyting sonuçları haberimizde.

14 Şubat 2018 reyting sonuçları-Sen Anlat Karadeniz yine birinci mi? Heyecan dorukta!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
15 Şubat 2018 Perşembe 09:30

Reyting sonuçları için 14 Şubat 2018 Çarşamba akşamı dizileri tüm hünerlerini gösterdi. Son haftalarda birinciliği kaptırmayan Sen Anlat Karadeniz dizisi Diriliş Ertuğrul dizisini geçti mi merak konusu. Tüm merak ettikleriniz haberimizde.

14 Şubat 2018 Çarşamba reyting sonuçları Sen Anlat Karadeniz mi Diriliş Ertuğrul mu? birinci olacak?

En merak edilen günlerden birisi oldu çarşamba gününün reyting sonuçları. 14 Şubat Çarşamba Reyting Sonuçlarında da özellikle Sen Anlat KAradeniz ve Diriliş dizilerinin son durumları izleyicilerimiz tarafından çok merak ediliyor. Bizde merak edenler için bu içeriği hazırlayarak total ve Ab reytinglerini yazarak ve dizileri analiz ederek sizlerle paylaşmak istedik. 14 Şubat Çarşamba Reyting Sonuçlarında en merak edilen dizi tabi ki Sen Anlat Karadeniz. Çünkü geçtiğimiz 3 haftada sergilediği performans ile 3 yıldır tartışmasız birinci olan Diriliş Ertuğrul dizisini tahtından eden dizi geçtiğimiz hafta almış olduğu rekor sayılabilecek reyting oranı ile tüm haftanın tozunu dumana kattı adeta.

SALI AKŞAMI EN ÇOK HANGİ DİZİ İZLENDİ?

13 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde kadın dizisi 19.93 share alarak birinci sırada yer aldı.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17.53 share alarak ikinci oldu. Üçüncü olan yapım 16. 15 share alan Survivor yarışması oldu. AB puan türünde 22.34 share alan Ufak Tefek Cinayetler birinci sıraya adını yazdırdı. 18.99 share alan Kadın dizisi ikinci sırada yer aldı. ABC puan türünde 20.29 share alan Kadın dizisi birinci olurken, 18.55 share alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ikinci oldu.

14 ŞUBAT 2018 REYTİNG SONUÇLARI

14 Şubat 2018 Total Sonuçları

14 Şubat 2018 AB Sonuçları

14 Şubat 2018 ABC1 Sonuçları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.BÖLÜM ÖZETİ

Her Çarşamba TRT1 ekranlarında takipçileriyle buluşan Diriliş dizisinde bu hafta Ares ve Sadettin Köpek için üzücü gelişmeler yaşanacak. Karacahisar’da ikinci kez Ertuğrul Bey’in eline rehin düşen Ares, büyük yüzleşmenin gerçekleşeceği sarayda sultanın huzuruna çıkacak. Sadettin Köpek’e kefil olmadığını her fırsatta dile getiren Ertuğrul Bey sonunda bu açıklamasını sultan ile de paylaşacak. Ares’i sultanın huzuruna çıkararak gerçekleri açıklatmak zorunda bırakacak olan Ertuğrul Bey bu sayede iki ismin birden cezasını vermiş olacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 4.BÖLÜM ÖZETİ

Vedat'ın planlarından habersiz olan Nefes, Mustafa'nın ona önerdiği anlaşmayı kabul eder. Oğluyla birlikte Gürcistan üzerinden Rusya'ya kaçacak ve yeni bir hayata başlayacaktır. Çünkü hem Tahir'in canını korumalıdır, hem de kendi kalbini. Çektiği sekiz yıllık işkenceye rağmen, ilk defa Tahir'in kanatmayı başardığı kalbini. Deli Tahir ise, onu iyice delirten kıskançlığın acısını hem Nefes'ten hem Mercan'dan çıkartır. Yakıp yıkarken bir yandan da yanar. Kıyamadığı tek kişi vardır; Yiğit. Yürekten bağlandığı bu çocuğu kıramaz, onları Gürcistan'a kadar götürmeye karar verir. Yeni sözlenmiş bir adamın çocuklu bir kadınla Gürcistan'a gitmesi, köyde dedikoduların yayılmasına ve dünürlerin ayağa kalkmasına yol açar. Ama hiç beklenmedik bir şekilde, Mustafa, kardeşinin bu yolculuğu yapmasına tam destek verir.

MERYEM DİZİSİ 28.BÖLÜM ÖZETİ

Yaşadıklarının intikamını Savaş ve kız arkadaşından almak isteyen Oktay, geri dönüşüyle birlikte ikiliye zor dakikalar yaşatacak. Evliliğin gerçekleşmesini istemeyen kişiler ise ellerine silah alarak genç kızı tehdit etmeye çalışacak. Oktay ise başlarına gelenlerin sorumlusu olarak evlenmek üzere olan çifti görecek. Tüm sorunlardan uzak dakikalar geçirmek isteyen çiftin yaşayacağı romantik dakikalar ise bu hafta adından söz ettirecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar