1 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları- Kut'ül Amare mi yoksa Bizim Hikaye mi birinci oldu?

1 Şubat 2018 Perşembe günü reyting sonuçları açıklandı. Peki ya şampiyon kim oldu? Kut'ül Amare mi yoksa Bizim Hikaye mi birinci?

1 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları- Kut'ül Amare mi yoksa Bizim Hikaye mi birinci oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
2 Şubat 2018 Cuma 09:38

1 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Reytinglerde birinci sırada Vatanım Sensin mi yoksa Bizim Hikaye mi?

Her akşam olduğu gibi 1 Şubat 2018 Perşembe gününün reyting sonuçları merak ediliyor. Perşembe akşamının iddialı dizisi Vatanım Sensin reytiglerde birinci geldi mi? Yoksa birinci yine Bizim Hikaye dizisi mi? Yeni başlayan Kut'ül Amare dizisi de reytingleri zorluyor bilginize. Kanatsız Kuşlar dizisini de unuttuğumuzu sanmayın! Bir de iki haftadan bu yana reytingleri oynatan bir dizi daha var: Yuvamdaki Düşman! Bakalım bu rekabet nasıl sonuçlanacak..

1 Şubat Perşembe günü TV ve dizi reytingleri nasıl olacak? Hangi dizi ve program reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? 1 Şubat 2018 Perşembe Reyting sonuçları Bizim Hikaye, Kutül Amare, Vatanım Sensin, Kanatsız Kuşlar ve Siyah İnci gibi dizilerden hangileri ne kadar reyting alacak? Sonuçları ve 1 Şubat Ab Total sonuçlarını sizlerle paylaşacağız.

1 Şubat 2018 Perşembe Reyting sonuçlarında yarışacak olan diziler?

1. Bizim Hikaye / Fox TV
2. Mehmetçik Kut’ül Amare / TRT 1
3. Kanatsız Kuşlar / ATV
4. Vatanım Sensin / Kanal D
5. Siyah İnci / Star TV
6. Yuvamdaki Düşman / Show TV

1 Şubat 2018 reytingleri öncesinde kısa bir analiz yapacak olursa geçen hafta yine birinci olan dizi Bizim Hikaye dizisi oldu.Dizilerde 2. sırada yer alan dizi ise Trt1 ekranlarında yer alan Mehmetçik Kutül Amare dizisi. Vatanım Sensin ve Kanatsız Kuşlar dizileri de hemen sonra geliyor. Diziler arasındaki rekabet kızışırken 1 Şubat reyting sonuçları iyice merak konusu oldu. Siyah İnci dizisi ise 13. sırada yer almıştı. Show tv de yeni başlayan Yuvamdaki Düşman ise hayal kırıklığı yaşatarak 23. sırada yer almıştı. Eğer bu hafta da Yuvamdaki Düşman kötü bir reyting alırsa erken final yapması gündeme gelebilir.

Perşembe günleri yayınlanan diziler arasında büyük bir rekabet dikkati çekmektedir. Bizim Hikaye total ve ABC grubunda lider olurken, Vatanım Sensin ve Mehmetçik Kut’ul Amare AB grubunda önde gidiyor. Perşembe günlerinin Star Tv ekranlarında yayınlanan dizisi Siyah İnci ise ortalama bir reytingle devam ederken sezon sonunu göremeyeceği yorumları yapılıyor. Geçen haftanın yeni dizisi Yuvamdaki Düşman ise ilk reyting sonuçlarıyla hayal kırıklığı oluşturdu. Dizinin ikinci bölüm reyting sonuçları devam edip etmeyeceğinin de ipuçlarını verecek.

Geçen Haftanın Reyting Sonuçları

Geçen hafta reyting sonuçlarında total bazında Bizim Hikaye birinci olurken ikinci sırada, Fatih Portakal ile anahaber ikinci olmuştu.

1 Şubat 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Reyting Ölüçüm Sistemi Nasıl Çalışır?

TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur. Reyting ölçümü yapılması için seçilecek ailelerin bulunduğu şehirlerin 5 yaşın üzerinde olup kentli nüfusa sahip olması gözetilir. (yaklaşık 41 milyon kişilik bir nüfusa karşılık gelir).Şu anda yapılan reyting ölçümleri 2201 evde, 2801 rating aleti takılarak yapılmaktadır. ( o evdeki tüm televizyonlara bu aletten takılır) peoplemeter adı verilen bu reyting aletinin özel bir kumandası vardır.

Bu kumandayla o anda televizyon seyretmekte olan kişi sayısı ve bunların kim olduğu da gözlemlenebilir. (evdeki her aile bireyine bir numara tahsis edilmiştir. örneğin 1 numaralı düğme babanın, 2 numaralı düğme annenin, 3 ve 4 numaralı düğme çocukların gibi. aile bireyleri, televizyon izlemeye başladıkları anda ve izlemeyi bıraktıkları anda kumanda cihazında kendilerine ait düğmeye basarlar. ayrıca 9 dakikada bir “aynı kişiler mi?” sorusu görülür. Böylece aile bireyleri izlemeyi bitirme ve başlama anlarında kişisel düğmelerine basmaları konusunda uyarılmış olurlar)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar