Kılıçdaroğlu: Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin

CHP Genel lideri Kılıçdaroğlu, üniversite mezunlarının KYK’ya olan borçlarıyla ilgili sözleri nedeniyle aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu: Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin
Son Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 11:53
18 Temmuz 2022 Pazartesi 11:51

CHP Genel lideri Kılıçdaroğlu, üniversite mezunlarının KYK’ya olan borçlarıyla ilgili sözleri nedeniyle aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben “Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele ‘tırnakçı Kemal’ etiketi gelmiş. Merak etme, Bay Kemal takdir peşinde değildir. Faizlerin hepsini silin, geri ödemeyi iş bulma şartına bağlayın ve gençlerimiz rahatlasın. Tek bir kelime edersem namerdim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üniversite mezunlarının Kredi ve Yurtlar Kurumu’na olan kredi borçlarıyla ilgili sözleri nedeniyle aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben “Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele ‘tırnakçı Kemal’ etiketi gelmiş” dedi.

MERAK ETME, BAY KEMAL TAKDİR PEŞİNDE DEĞİLDİR

Kılıçdaroğlu, sosyal medyada açılan 'tırnakçı Kemal' etiketiyle yapılan paylaşımlara yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medyada AK Parti lehine videolar ve iletiler paylaşan Feyza Öznur isimli kullanıcının “KYK ödemeleriyle ilgili bakanlık çalışmasını duyan Kılıçdar durur mu? Yapıştırmış KYK çalışmasını kendi fikri gibi. Adam her şeye konmaya çalışıyor, her şeye. Bir kanatları eksik” mesajını alıntıladı ve şu paylaşımı yaptı:

“Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele ‘tırnakçı Kemal’ etiketi gelmiş. Merak etme, Bay Kemal takdir peşinde değildir. Faizlerin hepsini silin, geri ödemeyi iş bulma şartına bağlayın ve gençlerimiz rahatlasın. Tek bir kelime edersem namerdim.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar