Kılıçdaroğlu: Ekonomi konuşulmasın diye gündem saptırılıyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomideki kötü gidişatın konuşulmaması için gündemin saptırıldığını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Ekonomi konuşulmasın diye gündem saptırılıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
18 Mart 2019 Pazartesi 21:40

NTV’de Ahmed Arpat ve Seda Öğretir’in sunduğu bir canlı yayına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  ekonomideki kötü gidişatın konuşulmaması için gündemin saptırıldığını belirtirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “17 yılda bu ülkeyi nasıl soğan kuyruğuna sokturnuz” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında satır başları şöyle;

- 18 Mart bir ulusun dirilişi. Egemen güçlere karşı savaşı. Mustafa Kemal’in kendisini gösterdiği savaşlardan birisi. Galip geldikten sonra o dönemin başkenti olan İstanbul kurtulmuştur. Sadece 3 yıl sonra dümşan güçler tek bir mermi atmadan düşman güçleri Dolmabahçe’de demirlemişlerdir.

- Atatürk’ün Salih Bozok’a dediği gibi geldikleri gitmişlerdir. Çanakkale’nin her savaşında şehitlerin kanı var.

- Orada şehitler dışında düşman askerleri de yatıyor. O dönem düşman olarak gördüğümüz düşman güçlerinin askerleri de yatıyor. Onlar da her yıl dedelerini anıyorlar.

- Hayal ettiğimiz kampanyayı yürütüyoruz. Aday arkadaşlarımız günün 24 saati çalışıyor. Bende elimden geldiğince çalışıyorum. El birliği ile çalışıyoruz. Oturttuğumuz bir strateji var.

- STK’larla, esnaf örgütleriyle toplantılar yapıyoruz. Miting meydanlarında ifade edemediğimiz pek çok veriyi, rakamı karşılıklı düşüncelerimizi paylaşarak dillendiriyoruz. Bu sorunu onlar da yaşıyorlar. Bu sorunu nasıl aşabiliriz? Anlattığımız zaman karşılıklı güven sorunu çözülüyor.

- Belediye başkanlarımızın olmadığı, başkanlığı alabileceğimiz kentlerde mitingler yapıyoruz.

- Vatandaşın ayağına gidiyoruz, konuşuyoruz. Köy kahvesine gidiyoruz, kahveye gidiyoruz, küçük mitingler yapıyoruz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar