AK Parti Sakarya Belediye Başkan adayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Sakarya Belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti Sakarya Belediye Başkan adayları belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
13 Ocak 2019 Pazar 16:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aday toplantımızın partimiz ve Sakaryamız için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. İki dönem Serdivan Belediye başkanlığı, iki dönemdir de Sakarya Belediye Başkanlığı yapan Zeki Toçoğlu kardeşimize şükranlarımı sunuyorum. Büyükşehir ve ilçelerde partimizi temsil edecek belediye başkan adaylarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Sakarya'nın tercihini hizmet siyaseti, gönül belediyeciliğinden yana kullanacağına inanıyorum. Sakarya her dönemde olduğu gibi bu dönemde de bu büyük davanın yükünü omuzlamaya talip olmuştur. Biz de Sakarya'nın yaptığı fedakarlıklar karşısında diyoruz ki belediyelerde de en iyi hizmete layıktır." açıklamasında bulundu.

"Adres değiştirerek ilinize, ilçenize gelen üyelerle hemen irtibatta bulunacaksınız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 yerel seçimleri öncesi parti il teşkilatlarını şu uyarılarda bulundu: AK Parti olarak tek amacımız Sakarya'yı hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktır. Bunun için 31 Mart'taki seçimlerde AK Parti teşkilatlarına çok büyük iş düşüyor. Sadece seçmen kütüklerini sağlam şekilde takip ettiğimizde yapacak çok işimiz olduğu ortaya çıkıyor. Askıya çıkan seçmen kütüklerini incelediğimizde AK Parti üyelerinde 504 bininin burada kayıtlarının olmadığını gördük. Bir önceki seçime göre ilçe değiştiren 1,5 milyon kişi içinden 222 bini AK Parti üyesi. Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bu rakamlar Sakarya'da da şu şekilde; ilk defa oy kullanacak genç sayısı 12 binden fazla. Bir önceki seçime göre yeni gelen seçmen sayısı 16 bin 500 civarında. Bir önceki seçimde oy kullanıp da listelerde olmayan sayısı 11 bin 500'e yakın. Üyemiz olup da seçmen kaydı bulunmayan 6 binin üzerinde. Bunlar çok ciddi rakamlar. Listelerdeki bu farklılıklardaki doğru şekilde takip edip gereken işlemleri yaparsak milletimiz gönlünde gereken yere sahip olabiliriz. Seçmen kütüklerinde isimlerinde isimleri yer almayanları bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Adres değiştirerek ilinize, ilçenize gelen üyelerle hemen irtibatta bulunacaksınız.

"Biz gittiğimiz her yerde eserlerimizle konuşuruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Biz gittiğimiz her yerde eserlerimizle konuşuruz. CHP laf. Birileri gibi iftiranın, yalanın, çirkefliğin gölgesine sığınmıyor, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı paylaşıyoruz. Bugün Karasu'da dev bir tesisin temellerini attık. Bay Kemal inşallah izlemiştir, izlememişse akşam haberlerinde izlesin. 

Ben, CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; gelin bu oyunu bozun. Cumhur İttifakı var, karşısında da zillet, illet ittifakı var. Bunlara gereken dersi vermemiz lazım. TOKİ aracılığıyla 7 bin 362 konutu sahiplerine teslim ettik. Bölünmüş yol uzunluğunu 401 km'ye çıkardık. Karasu Limanı'nı işletmeye açtık. Demiryolu projemiz devam ediyor. Sakarya'da 2 baraj, 1 gölet inşa ettik. 3 baraj ve 5 gölet de inşa ediliyor. Çiftçilerimize 1,5 milyar tutarında tarımsal destek verdik. Sakaryalı kardeşlerimizin 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da hizmete devam diyerek, gönül belediyeciliğine destek vereceklerine inanıyorum. 

SAKARYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: Ekrem Yüce

Adapazarı: Mutlu Işıksu

Akyazı: Bilal Soykan

Arifiye: İsmail Karakullukçu

Ferizli: İsmail Gündoğdu

Geyve: Murat Kaya

Hendek: Ali Kemal Sofu

Karapürçek: Orhan Yıldırım

Karasu: İshak Sarı

Kaynarca: Murat Kefli

Kocaali: Ahmet Acar

Pamukova: Cevat Keser

Sapanca: Özcan Özen

Serdivan: Yusuf Alemdar

Cumhur İttifakı MHP Adayı

Taraklı: İbrahim Pilavcı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar