Gürsel Tekin'den İmamoğlu'na sert sözler: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar

CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, İmamoğlu ve CHP yönetimi hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. Tekin, Katıldığı bir canlı yayında program sunucusunun "İstanbul'da mevcut İBB Başkanına destek olacak mısınız?" sorusuna, "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar. Ne desteği olacakmış da ben onlara destek olacağım" yanıtını verdi.

Gürsel Tekin'den İmamoğlu'na sert sözler: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar
Son Güncelleme: 16 Şubat 2024 Cuma 11:40
16 Şubat 2024 Cuma 11:37

CHP'den geçtiğimiz günlerde istifa eden Gürsel Tekin, Habertürk canlı yayınında CHP ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekin, program sunucusunun, "İstanbul'da mevcut İBB Başkanına destek olacak mısınız?" sorusuna "Bunlar değişimci değil, çürümüş adamlar. Onlara ne destek olacağım" dedi.

Gürsel Tekin'in siyaset gündemine damga vuran açıklamalarından satır başları şöyle:

"Benim niçin, neden istifa ettiğimi sayın genel başkan da çok iyi biliyor. Bazı şeyler söylenmez, zamanı gelince söylenir. 40 yıl çocukluğumdan itibaren bu partiye dava uğruna mücadele etmişim. 15 gün o istifa mektubunu yaşarken hangi ıstırabı çektiğinde ben bilirim. CHP barajın altında kaldığında gözyaşı döken benim. Kadıköy teşkilatındaki eski dostlarımız, ilçe başkanlarımız hepsi bilir, Türkiye coğrafyasında farklı siyasi partilerin tamamı beni arayarak ne kadar haklı olduğumu söylediler.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar