Talat Bulut Yasak Elma’dan ayrılıyor mu? Yerine kim geliyor?

Talat Bulut’un taciz skandallarından sonra Yasak Elma’dan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilmeye başladı. Talat Bulut Yasak Elma’dan ayrılıyor mu? Yerine kim geliyor?

Talat Bulut Yasak Elma’dan ayrılıyor mu? Yerine kim geliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
6 Ağustos 2018 Pazartesi 08:00

FOX TV’de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un(62), sette kostüm asistanlığı yapan 19 yaşındaki Özge Şimşek’i taciz iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Karşılıklı suçlamaların yer aldığı olay henüz netleşmiş değil ancak izleyiciler dizide Talat Bulut’un yerine hangi oyuncunun geleceğini merak ediyor. Peki ya ekranların reytinglerde yükselmeye başlayan dizisi Yasak Elma dizisinin yeni gelecek olan oyuncu kim? Detaylar azonceoldu.com’da.

Talat Bulut Yasak Elma’dan ayrılıyor mu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'un 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Konu hakkında hem genç kadın hem de Talat Bulut birbirlerini suçlayan açıklamalarda bulundu ve konu yargıya taşındı. Şimdi merak edilen ise Yasak Elma dizisinin ne olacağı, eğer dizi devam edecekse Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'un durumunun ne olacağı. 

Talat Bulut 'un yerine kim geliyor?

Son olarak Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'nun kaleme aldığı yazı ile yeni bir iddia ortaya çıktı. Semercioğlu, "Talat Bulut'un yerine çoktan oyuncu arayışına girdiler bile… Hatta resmi teklif götürdükleri oyuncuları bile biliyorum" açıklamasında bulundu. Yapılan yorumlarda ve haberlerde ise Talat Bulut'un yerine Serhan Yavaş'ın düşünüldüğü yazılıyor. 

Sehan Yavaş kimdir?

Serhan Yavaş, 27 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur.Serhan Yavaş, üniversite yıllarında tenis dersleri de vermiştir. Üniversiteye girişiyle birlikte özel bir Fotomodel Ajansında 1990'dan 1998'e kadar reklam oyunculuğu ve fotomodellik yapmaya başladı. 1996 yılındaMuazzez Ersoy'un Nostalji 2 adlı albümünün çıkış parçası İntizar'ın video klibinde oynadı.Serhan Yavaş, 1999 yılında evlenince modellik ve reklam oyunculuğunu bırakarak 2005 yılına kadar tekstille ve ticaretle uğraştı.Deniz Bank, Bosch, Tofaş, Papia ve Nestle Kit Kat reklamlarının ardından profesyonel olarak oyunculuğa başladı.2007 yılında oynadığı bir çikolata reklamını seyreden oyuncu Burak Sağyaşar'ın yapımcı annesi Nilgün Sağyaşar "İşte 'Yemin' dizisindeki Menderes" demiş ve diziye dahil olması için davet etmiş.2007 yılında "Yemin" adlı dizide, Serhan Yavaş Menderes karakterini canlandırırken diğer oyuncular; Tuğba Ünsal, Zeyno Üstünışık, Barış Yalçın,Burak Sağyaşar, Serhat Teoman olmuştur.2008 yılında "Yağmurdan Sonra" adlı sinema filminde Serhan Yavaş, Pelin Batu,Turan Özdemir, Demir Karahan, Nilgün Belgün ile başrolleri paylaştılar.2013 yılında "Adını Kalbime Yazdım" adlı dizide başrollerini İpek Karapınar, veErkam Aydar ile paylaştı.Serhan Yavaş, 1999 yılında evlendi, 2005 yılında boşandı. Bir kız çocuğu vardır.

Talat Bulut kimdir?

Talat Bulut 23 Mart 1956 tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü kazanmış ancak eğitimini yarıda bırakmıştır.  Oyunculuk kariyerine ilk adımı 1975 senesinde Ankara Sanat Tiyatrosu'nda "Dimitrov" adlı oyun ile olmuştur. Uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmıştır. Türkan Şoray vesilesi ile kamera karşısına geçmiş ve Hazal filmi ile ilk beyaz perde deneyimini yaşamıştır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı’dır. Kanal D ekranlarında yayınlanan, yayınlandığı dönemde büyük beğeni yakalayan Annem dizisinde Vahide Perçin ile başrolü paylaşmıştır.

2007 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Mutluluk filminde Murat Han ve Özgü Namal gibi isimlerle başrolü paylaşmıştır.  2014 yılına gelindiğinde adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül yapımı Mucize sinema filminde "Mahir Öğretmen" karakterine hayat vermiştir. 2018 yapımı Yasak Elma dizisinde Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece gibi isimlerle beraber rol almaktadır.  Halen sinema filmleri ve dizilerde rol almaya devam eden ünlü oyuncu aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Esin Afşar ile Kerim Afşar’ın kızı Pınar Afşar Bulut ile evli olan Talat Bulut'un 18 yaşında Hazal Bulut adlı bir kızı vardır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar