Ünlü modelden uçakta seks yaptık iddiası

18 yaşında Victoria's Secret podyumuna çıkan dünya modeli Kelly Gale, uzun süre birlikte olduğu sevgilisiyle yaşadıklarını anlattı.

Ünlü modelden uçakta seks yaptık iddiası - Sayfa 1

İsveçli model, Avustralya'da yayınlanan 'The Kyle and Jackie Show' adlı sabah programında sevgilisiyle geçirdiği zamanlara dair itiraflarda bulundu. 22 yaşındaki Gale, uzun süre birlikte olduğu sevgilisiyle uçakta seks yaptığını açıkladı. Kökeni Avustralya ve Hindistan'a dayanan ünlü model, "Bu yapmak zorunda olduğum bir şeymiş gibi hissettim" diyerek sunucuları şaşırttı.

1 10
 
Ünlü modelden uçakta seks yaptık iddiası - Sayfa 2

Kökeni Avustralya ve Hindistan'a kadar uzanan ünlü model ''Bu yapmak zorunda olduğum bir şeymiş gibi hissettim'' açıklamasıyla sunucuları şaşırttı. 

2 10
 
Ünlü modelden uçakta seks yaptık iddiası - Sayfa 3

İngiliz Daily Mail gazetesindeki habere göre; uçakta seks fantezisi yaparken yakalandıklarını ama buna tebessüm ederek geçiştirdiğini de anlattı. Gale başta gizlemeye çalışsa da söyleşinin ilerleyen dakikalarında uçak tuvaletinde ilişkiye girdii kişinin ise lise yıllarından bu yana aşk yaşadığı ve ilk aşkı olan Johannes Jarl olduğunu itiraf etti. Sevgilisiyle uçakta seks yapmanın çılgınca bir hareket olduğunu itiraf eden Kelly Gale, yaptığından dolayı asla pişman olmadığının altını çizdi.

3 10
 
Ünlü modelden uçakta seks yaptık iddiası - Sayfa 4

Bunun çılgınca bir şey olduğunu ve yaptığından asla pişman olmadığının da altını çizdi. 

4 10