Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanı-Yeni bölümde şok eden karşılaşma..

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde şok eden detaylar var.. İşte Ufak Tefek Cinayetler 16.bölüm fragmanı..

Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanı-Yeni bölümde şok eden karşılaşma..
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
12 Şubat 2018 Pazartesi 14:27

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde şok eden detaylar var.. İşte Ufak Tefek Cinayatler 16.bölüm fragmanı..

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle 13 Şubat'ta ekranlara gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünde şok eden sahneler var. O halde 16.bölğm fragmanına göz atalım.

Ufak Tefek Cinayetler 15.Bölüm Özeti

Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek.

Ufak Tefek Cinayetler 16.Bölüm Özeti

Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölümde Pelin yine ortalığı karıştıracak. Bu arada Merve’de Serhan’ın kendisini aldattığımdan şüphelenmekteydi. Merve zeki kadın ilk tahminde Serhan’ın kendisini sadece Oya ile aldatmış olabileceğini fark edecek. Pelin açık açık Serhan’la aranızda ne var diyecek ve Oya’nın el kol hareketlerinden aralarında bir iş döndüğünü anlayacak.Pelin zaten şüphelendiği Oya ve Serhan arasında ki aşkı kendi gözü ile görecek. Pelin dolabın içine girecek. Serhan ise Oya’nın yanına gelecek ve bir kaç gün onunla ilgilinememesinin sebebini açıklayacak ve onu öpecek bunların hepsine ise Pelin dolabın içinden şahit olacak.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve boşanmak için Arzu’nun avukatını seçerken Merve hala Serhan’ın kendisini aldatacağına inanmamaktadır. Avukat ise Serhan’ın kalbini biri doldurmuş der. Merve Serhan’a kimseye ayrılacaklarını söylememesini zira bu evliliğin dalgalı bir dönem geçirdiğini belki de her şeyin durulacağını söyler ama Serhan için bu evlilik zaten yıllar önce bitmiştir ve Serhan hiç bir şeyi kimseden saklamak istememektedir.

Ufak Tefek Cinayetler 16.Bölüm Fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar