Survivor bugün var mı? Survivor hangi günler yayınlanacak? Survivor'un yayın günleri değişti

Sezona bomba gibi giriş yapan Survivor 2018 bugün var mı? Survivor'ın yayın günleri değişti. Peki ya Survivor hangi günler yayınlanacak?

Survivor bugün var mı? Survivor hangi günler yayınlanacak? Survivor'un yayın günleri değişti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
13 Şubat 2018 Salı 16:22

Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacıları yarışma mücadelesi verirken izleyen kesim için yayın günü değişikliği haberi geldi. Survivor'ın yayın gününün değişmesinin ardından "Survivor bugün var mı?", "Survivor hangi günler yayınlanacak?" sorularının cevabı merak edilmeye başladı.

Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV 8’de yayınlanan Survivor başladı. İzleyiciler tarafından sıkı bir şekilde takip edilen programın yayın günleri merak ediliyor. Survivor bu akşam var mı? Survivor All Star Gönüllüler hangi günler yayınlanacak? İşte Survivor 2018 yayın günleri ve merak edilenler…

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN? SURVİVOR HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?

Survivor, TV 8’de Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanacak. TV8 kanalının resmi internet sitesinde 13 Şubat’ta yayınlanan tanıtımda 13 Şubat Salı akşamı 3. bölümün yayınlanacağı haberi duyuruldu.

Survivor 2018’in ilk bölümünde 2 ödül birden verildi. Acun Ilıcalı ödülü, “Kazanan takım iyi adaya kaybeden takım kötü adaya gidecek. İyi olan adada Survivor tarihinde ilk defa yatak, baraka ve pirinç olacak” diyerek yarışmacılara duyurdu. Nefes kesen mücadelenin sonucunda ödülün sahibi 4 puanlık farkla belli oldu. Oyunun galibi 10-6 ile Ünlüler takımının oldu.

Survivor 2018'de iki takım, ikişer erkek yarışmacı ile mücadele etti. Kazanan takımın bütün yarışmacılarının dörder yumurta yiyeceği mücadeleyi kim kazandı?Bu hafta yumurta ödüllü olarak oynanan ancak diğer haftalar ada ödüllü oynanacak olan 2. ödülü ise 5-2 Gönüllüler kazandı.

Mesut Yar'ın Survivor Yorumu:

Acun Ilıcalı bu sezonki "Survivor"da (TV8) tersinden bir periyot uygulayacak. Yani program geçtiğimiz sene olduğu gibi cumartesinden başlayıp pazartesi gecesine kadar devam etmeyecek. KARŞISINDA GÜÇLÜ RAKİPLER VAR Bu kez ilk etapta perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri yayınlanacak. Karşısında geçtiğimiz yıla oranla bir hayli güçlenmiş reytingleri 10'lu rakamları aşan diziler var... Bana göre asıl survivor "ilk yüz listesinde" yaşanacak. Kolay gelsin!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar