Şükrü Dudu: Erkeğin makyajı saçlarıdır

İş, sanat ve medya dünyasından pek çok ünlünün tercih ettiği berber Şükrü Dudu, Best FM’de Adem Metan’ın sunduğu ‘Adem Metan Show’a konuk oldu. Dudu, “Erkeğin Makyajı Saçlarıdır” dedi.

Şükrü Dudu: Erkeğin makyajı saçlarıdır
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Mayıs 2018 Cuma 14:17

“Kitap gelirleri ile kitap alıp dağıtıyorum”

Hayata Makas Atmak! Kitabını nasıl yazdığını anlatan Dudu, “Bir gün sohbet ederken yazar Mümin Sekman, “Sen neden kendi hikayeni yazmıyorsun?” dedi. Bu soru her şeyin başlangıcı oldu. Beni motive etti bu vesile ile kitap yazmam için adım attırmış oldu. 47 yıllık geçmişimi kitabıma yansıttım. Yazımı bir buçuk yıl sürdü. Kitabın çok ilgi görmesini konuşma dili ile yazılması ve samimi olunmasına bağlıyorum. Kitaplarımın satışlarından elde ettiğim tüm gelirle kitap alıp dağıtıyorum” dedi.

“Hep en iyisini başarmak için çalıştım”

Berberlik hikayesinin köyde başladığını söyleyen Dudu, “Ben Sivaslıyım benim hikayem orada başladı. Bizim aile berberdi bende onların yanında ilk başlangıcımı yaptım. İlerleyen yıllarda İstanbul’a geldim. Burada dayımda kalıyordum o esnada bu işe tekrar başladım. Bu işte hep en iyisi olmak için uğraştım ve çok şükür bu noktalara geldik. Erkekler bakımı seviyor. Makyaj yapamıyorlar erkeğin makyajı saçlarıdır” ifadesini kullandı. 

“Müjde Ar bana posterini yolladı”

Dudu, “İlkokul ve lise çağımı Sivas’ta tamamladım. Gençken hep ünlü isimlere mektup atardım. Onlara olan sevgimi mektuplara yazar, bazen de içimi dökerdim. Attığım mektuplar hep cevapsız kaldı. Sadece mektubuma ‘Müjde Ar’ dönüş yaptım. Ar, bana dev bir posterini yollamıştı. Onu da odamın en güzel köşesine asmıştım” açıklamasında bulundu.

“İçimde bir korku vardı”

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in Göztepe maçına gitmeden önce traş olmaya geldiğini söyleyen Dudu, “Kendisine maç nasıl biter? Sorusunu sorduğumda ‘İçimde bir korku var’ ifadesini kullanmıştı. Benim traşım uğurlu geldi” şeklinde konuştu.

“Trump’ı traş etmek isterim”

Adem Metan’ın “Kimi en çok traş etmek istersiniz?” sorusuna Dudu, “ABD Başkanı Trump’ı traş etmek isterim” yanıtını verdi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar