Sihirli Annem'in Cem'inin son hali şaşırttı! Reddedilince hayatı değişti

2000'li yıllara damga vuran fantastik dizi Sihirli Annem'de Cem karakteriyle tanıdığımız Buğra Özmüldür, son zamanların merak edilen isimlerinden. Ekranlara veda ettikten sonra 30 kilo veren genç oyuncu artık çevirmenlik yapıyor ve senaryo yazıyor.

Sihirli Annem'in Cem'inin son hali şaşırttı! Reddedilince hayatı değişti - Sayfa 1

2003 yılında fantastik çocuk dizisi "Sihirli Annem" Kanal D'de ilk bölümüyle ekrana geldi. Peri Betüş'ün, eşi Sadık ve çocukları Cem, Ceren ve Çilek'le büyülü dünyasını anlatan dizi, 2006 yılında son buldu.

1 10
 
Sihirli Annem'in Cem'inin son hali şaşırttı! Reddedilince hayatı değişti - Sayfa 2

Dizi, 2011'de yeniden başladı fakat kısa bir süre sonra final yaptı. 2000'lerde çocuk olanlar için bu fantastik dünyadaki her karakter, ayrı bir öneme sahipti.

2 10
 
Sihirli Annem'in Cem'inin son hali şaşırttı! Reddedilince hayatı değişti - Sayfa 3

Oyunculuğa küçük yaşta adım atan Buğra Özmüldür, Hürriyet'e verdiği röportajda, 10 yaşında kamera ile tanışma hikayesini şöyle anlatıyor: "Babamın yakın arkadaşı oyuncu Yakup Yavru, bir gün bizi ziyarete geldi. Uçuk kaçık davranışlarımla dikkatini çektim. Beni, ajansa yazdırmayı teklif etti. Bir hafta sonu 15 ajans gezdik ve sonunda birine yazıldım. 10 yaşındayken Sinan Çetin'in çektiği bir gazoz reklamında oynadım."

3 10
 
Sihirli Annem'in Cem'inin son hali şaşırttı! Reddedilince hayatı değişti - Sayfa 4

"Ardından bir kamu spotunda gıcık bir çocuğu canlandırdım. Bu halim 'Sihirli Annem'in yönetmeninin çok hoşuna gitmiş... Normalde Cem rolü için zayıf ve çilli bir çocuk ararlarken benimle deneme çekimi yapmak istemişler. Oyuncu seçimine davet edildim, 2 hafta sonra da 'Sihirli Annem' başladı."

4 10